İBT WEB

Bilecik Belediyesi şehir merkezinde maske dağıtımına devam ediyor

Genel 06.05.2020 - 10:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1598+ kez okundu.
 

Bilecik Belediyesi şehir merkezinde maske dağıtımına devam ediyor

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin çeşitli alanlarında vatandaşlara maske dağıtımı devam ediyor. Salgın ile mücadele kapsamında vatandaşlara birçok konuda hizmet veren Bilecik Belediyesi tarafından semt pazarları, kapalı pazar, pazar pazarı ve şehir merkezindeki dağıtım noktalarında ücretsiz maske dağıtımı yapılıyor. Şu ana kadar yaklaşık 290 bin adet maskeyi vatandaşlara dağıtan Bilecik Belediyesi tarafından belirtilen alanlar ile şehir merkezinde kurulan noktalarda maske dağıtımları düzenli olarak devam edecek.
Bilecik Belediyesi tarafından şehrin çeşitli alanlarında vatandaşlara maske dağıtımı devam ediyor.
Salgın ile mücadele kapsamında vatandaşlara birçok konuda hizmet veren Bilecik Belediyesi tarafından semt pazarları, kapalı pazar, pazar pazarı ve şehir merkezindeki dağıtım noktalarında ücretsiz maske dağıtımı yapılıyor. Şu ana kadar yaklaşık 290 bin adet maskeyi vatandaşlara dağıtan Bilecik Belediyesi tarafından belirtilen alanlar ile şehir merkezinde kurulan noktalarda maske dağıtımları düzenli olarak devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.