İBT WEB

10 BİN TONLUK DEPODA BAĞLANTILAR TAMAMLANDI

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 12.04.2021 - 16:24, Güncelleme: 12.04.2021 - 16:24 2590+ kez okundu.
 

10 BİN TONLUK DEPODA BAĞLANTILAR TAMAMLANDI

10 BİN TONLUK DEPODA BAĞLANTILAR TAMAMLANDI

10 BİN TONLUK DEPODA BAĞLANTILAR TAMAMLANDI   Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su iletimini kayıpsız ve sağlıklı şekilde sağlama adına ürettiği projeler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.   Antakya Saraykent Mahallesi Şükrü Balcı Caddesi’ndeki içme suyu altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ve çalışmalarda sona gelindiğini aktaran HATSU, Antakya’nın birçok mahallesine içme suyu Saraycık Mahallesi’ndeki 10 bin tonluk depoda 10-12 Nisan 2021 tarihleri arasında gece gündüz demeden yürütülen özverili çalışma ile bağlantıların tamamlandığını aktardı.   Kazı alanlarında karşılaşılan altyapı tesislerinin yoğunluğu nedeniyle çalışma alanlarında çok sıkıntı yaşandığını ve altyapı unsurlarının zarar görmemesi için çalışmaların hassas yürütüldüğünü aktaran HATSU, 5 bin tonluk depoda yapılacak bağlantı çalışmalarının ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından asfaltlama işlemine geçileceğini açıkladı.   Genel Müdürlük, Saraycık Mahallesi’ndeki 10 bin tonluk depoda yapılan bağlantı çalışmalarının ardından Ürgenpaşa, Akevler, Saraykent, Akasya, Günyazı ve Kanatlı mahallelerine yeni hattan su verilmeye başlandığını aktardı.
10 BİN TONLUK DEPODA BAĞLANTILAR TAMAMLANDI

10 BİN TONLUK DEPODA BAĞLANTILAR TAMAMLANDI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su iletimini kayıpsız ve sağlıklı şekilde sağlama adına ürettiği projeler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

 

Antakya Saraykent Mahallesi Şükrü Balcı Caddesi’ndeki içme suyu altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ve çalışmalarda sona gelindiğini aktaran HATSU, Antakya’nın birçok mahallesine içme suyu Saraycık Mahallesi’ndeki 10 bin tonluk depoda 10-12 Nisan 2021 tarihleri arasında gece gündüz demeden yürütülen özverili çalışma ile bağlantıların tamamlandığını aktardı.

 

Kazı alanlarında karşılaşılan altyapı tesislerinin yoğunluğu nedeniyle çalışma alanlarında çok sıkıntı yaşandığını ve altyapı unsurlarının zarar görmemesi için çalışmaların hassas yürütüldüğünü aktaran HATSU, 5 bin tonluk depoda yapılacak bağlantı çalışmalarının ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından asfaltlama işlemine geçileceğini açıkladı.

 

Genel Müdürlük, Saraycık Mahallesi’ndeki 10 bin tonluk depoda yapılan bağlantı çalışmalarının ardından Ürgenpaşa, Akevler, Saraykent, Akasya, Günyazı ve Kanatlı mahallelerine yeni hattan su verilmeye başlandığını aktardı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.