İBT WEB

20 aileye giysi yardımları ulaştırıldı

07.05.2020 - 06:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2908+ kez okundu.
 

20 aileye giysi yardımları ulaştırıldı

Kütahya’nın Emet ilçesinde İHH Emet Temsilciliği tarafından, 20 aileye hayırsever bir vatandaşın gönderdiği giysi yardımlarının teslim edildiği bildirildi. İHH Emet Temsilciliği Başkanı Hasan Ünver, yaptığı açıklamada, Bir hayırseverimizin 20 kişilik göndermiş olduğu elbiseler derneğimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Ramazan ayı boyunca ihtiyacı olduğunu tesbit ettiğimiz ailelerimize gıda ve giysi yardımlarıyla köprü olmaya devam edeceğiz. Hayırsever vatandaşlarımıza yaptıkları bu örnek davranışlardan dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Kütahya’nın Emet ilçesinde İHH Emet Temsilciliği tarafından, 20 aileye hayırsever bir vatandaşın gönderdiği giysi yardımlarının teslim edildiği bildirildi.
İHH Emet Temsilciliği Başkanı Hasan Ünver, yaptığı açıklamada, Bir hayırseverimizin 20 kişilik göndermiş olduğu elbiseler derneğimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Ramazan ayı boyunca ihtiyacı olduğunu tesbit ettiğimiz ailelerimize gıda ve giysi yardımlarıyla köprü olmaya devam edeceğiz. Hayırsever vatandaşlarımıza yaptıkları bu örnek davranışlardan dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.