İBT WEB

23 Nisan İlkokulu tüm hazırlıkları tamamladı

20.08.2020 - 10:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3168+ kez okundu.
 

23 Nisan İlkokulu tüm hazırlıkları tamamladı

DÜZCE (İHA) – 21 Eylül’de yüz yüze eğitimin başlayacağı okullar için Düzce"de 23 Nisan İlkokulu’nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzu çerçevesinde Düzce’de 23 Nisan İlkokulu’nda tüm hazırlıklar tamamlandı. 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde okul girişlerinde sosyal mesafe kurallarının anlatıldığı yazılar asıldı. Okul girişi ve her sınıf girişinde dezenfektanlar yapıldı. Ayrıca okulun tamamında da temizlik ve hijyen çalışmaları yapıldı.
DÜZCE (İHA) – 21 Eylül’de yüz yüze eğitimin başlayacağı okullar için Düzce"de 23 Nisan İlkokulu’nda tüm hazırlıklar tamamlandı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzu çerçevesinde Düzce’de 23 Nisan İlkokulu’nda tüm hazırlıklar tamamlandı. 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde okul girişlerinde sosyal mesafe kurallarının anlatıldığı yazılar asıldı. Okul girişi ve her sınıf girişinde dezenfektanlar yapıldı. Ayrıca okulun tamamında da temizlik ve hijyen çalışmaları yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.