İBT WEB

3 Etap Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları Başlıyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.12.2021 - 08:11, Güncelleme: 23.12.2021 - 08:11 973+ kez okundu.
 

3 Etap Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları Başlıyor

3 Etap Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları Başlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Şehzadeler Belediyesi Başkanvekili Atilla Efendioğlu ile birlikte Kuyumcular Çarşısı’nın arka caddesinde kalan adalarda hayata geçirilecek olan sokak sağlıklaştırma projesinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu.   Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından; Sadık Ahmet Bulvarı (Bulvara cepheli parseller hariç), Çarşı Bulvarı ve 1800 Sokak arasında kalan alanın cephe sağlıklaştırması yapılması için işbirliği protokolü imzalanmasının ardından, Aralık ayı başında projenin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Bu kapsamda çarşı esnafının heyecanla beklediği proje için geri sayım başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya da, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu ve teknik personeller ile birlikte Şehzadeler Belediyesi Başkanvekili Atilla Efendioğlu’nu ziyaret etti. Şehzadeler Belediyesi’nde gerçekleşen ziyaretin ardından Topkaya, Efendioğlu ve ilgililer sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Saruhan Mahalle Muhtarı İbrahim Tellioğlu ve çarşı esnafı ile görüşen heyet, yapılacak çalışma hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Saruhan Mahalle Muhtarı İbrahim Tellioğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde yapılacak çalışmanın çarşıya yakışacağını belirterek teşekkür etti.   Hayırlı Olsun Dileklerini İletti            Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “İlk etapta 100’e yakın dükkânı kapsayan ve çarşının çehresini değiştirecek bir projenin startını veriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde projemizi hayata geçiriyoruz. Çarşı esnafımızı mutlu eden, bölgeye hareket katacak projenin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  
3 Etap Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları Başlıyor


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Şehzadeler Belediyesi Başkanvekili Atilla Efendioğlu ile birlikte Kuyumcular Çarşısı’nın arka caddesinde kalan adalarda hayata geçirilecek olan sokak sağlıklaştırma projesinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından; Sadık Ahmet Bulvarı (Bulvara cepheli parseller hariç), Çarşı Bulvarı ve 1800 Sokak arasında kalan alanın cephe sağlıklaştırması yapılması için işbirliği protokolü imzalanmasının ardından, Aralık ayı başında projenin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Bu kapsamda çarşı esnafının heyecanla beklediği proje için geri sayım başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya da, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu ve teknik personeller ile birlikte Şehzadeler Belediyesi Başkanvekili Atilla Efendioğlu’nu ziyaret etti. Şehzadeler Belediyesi’nde gerçekleşen ziyaretin ardından Topkaya, Efendioğlu ve ilgililer sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Saruhan Mahalle Muhtarı İbrahim Tellioğlu ve çarşı esnafı ile görüşen heyet, yapılacak çalışma hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Saruhan Mahalle Muhtarı İbrahim Tellioğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde yapılacak çalışmanın çarşıya yakışacağını belirterek teşekkür etti.
 
Hayırlı Olsun Dileklerini İletti
 
         Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “İlk etapta 100’e yakın dükkânı kapsayan ve çarşının çehresini değiştirecek bir projenin startını veriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde projemizi hayata geçiriyoruz. Çarşı esnafımızı mutlu eden, bölgeye hareket katacak projenin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.