İBT WEB

43 ilin geçiş güzergahında ’koronavirüs’ sessizliği

Asayiş 03.01.2021 - 17:28, Güncelleme: 03.01.2021 - 17:28 2323+ kez okundu.
 

43 ilin geçiş güzergahında ’koronavirüs’ sessizliği

43 ilin geçiş güzergahındaki ’kilit kavşak’ diye adlandırılan Kırıkkale’de, korona virüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında karayolunda yaşanan sakinlik havadan görüntülendi.Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki ’kilit kavşak’ diye adlandırılan ve her saat trafik yoğunluğunun yaşandığı Kırıkkale’de bu kez sessizlik hakimdi. Normal vakitte binlerce aracın geçtiği kavşakta tarihi bir boşluk oluştu. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokakların yanı sıra Anadolu’yu başkente bağlayan karayolunu çok az sayıda aracın kullandığı görüldü. Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri karayolundaki sakinlik, havadan görüntülendi.
43 ilin geçiş güzergahındaki ’kilit kavşak’ diye adlandırılan Kırıkkale’de, korona virüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında karayolunda yaşanan sakinlik havadan görüntülendi.
Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki ’kilit kavşak’ diye adlandırılan ve her saat trafik yoğunluğunun yaşandığı Kırıkkale’de bu kez sessizlik hakimdi. Normal vakitte binlerce aracın geçtiği kavşakta tarihi bir boşluk oluştu. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokakların yanı sıra Anadolu’yu başkente bağlayan karayolunu çok az sayıda aracın kullandığı görüldü. Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri karayolundaki sakinlik, havadan görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.