Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme öncesinde teknik ekibini Mertens ve Tanrıvermiş ile güçlendiriyor. Detaylar haberimizde.

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlanırken, mevcut teknik ekibini güçlendirme kararı aldı. Başkan Dursun Özbek yönetimi, kulübün geleceğine yönelik stratejik adımlar kapsamında Dries Mertens ve Tuğberk Tanrıvermiş’i teknik kadroya dahil etmeyi planlıyor.
Belçikalı yıldız Dries Mertens’in, saha içi liderliğinin yanı sıra teknik heyete katılması hedefleniyor. Mertens’in yüksek teknik-taktik bilgisiyle oyuncular ve teknik heyet arasında köprü görevi görmesi ve Okan Buruk’un yükünü hafifletmesi bekleniyor.
Sarı-kırmızılılar, hem kulübedeki taktiksel derinliği artırmak hem de takım içi iletişimi üst seviyeye taşımak amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda Dries Mertens’in teknik kadroya entegrasyonu öngörülüyor.
Mevcut yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu ile devam etme kararı alan Galatasaray, kulüpte daha önce de görev almış Tuğberk Tanrıvermiş ile de yeniden anlaşma zemini arıyor. Tanrıvermiş’in Avrupa deneyiminin de ekibe katkı sağlaması amaçlanıyor.





















Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus facilisis scelerisque tortor, vel finibus nibh accumsan non. Mauris lacinia rutrum nunc, ut mattis risus accumsan bibendum. Curabitur varius turpis dui, eget porttitor tellus rutrum ultrices. Duis ut tempus leo. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus pulvinar vestibulum sapien, at maximus nibh.
Yorum Yap