İBT WEB

Afyon basın camiasının acı kaybı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2022 - 14:17, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:40 1226+ kez okundu.
 

Afyon basın camiasının acı kaybı

Afyon basın camiasının acı kaybı

Afyonkarahisar basın camiasında önemli bir yere sahip olan ve bir dönem kentin en eski gazetelerinden Türkeli gazetesinin de imtiyaz sahibi olan Hacı Hakkı Özsoy (81) hayatını kaybetti.Özsoy, yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıklardan dolayı yaklaşık 3 aydan bu yana tedavi gördüğü özel bir hastanenin Yoğun Bakım Servisi’nden yaşamını yitirdi. Özsoy’un ölümü kentte basın camiası başta olmak üzere sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. Özsoy’un cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Paşa Cami’nde kılınacağı öğrenildi.
Afyon basın camiasının acı kaybı
Afyonkarahisar basın camiasında önemli bir yere sahip olan ve bir dönem kentin en eski gazetelerinden Türkeli gazetesinin de imtiyaz sahibi olan Hacı Hakkı Özsoy (81) hayatını kaybetti.
Özsoy, yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıklardan dolayı yaklaşık 3 aydan bu yana tedavi gördüğü özel bir hastanenin Yoğun Bakım Servisi’nden yaşamını yitirdi. Özsoy’un ölümü kentte basın camiası başta olmak üzere sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. Özsoy’un cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Paşa Cami’nde kılınacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.