İBT WEB

AİLE İÇİ İLETİŞİM KONULU SEMİNER

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.07.2021 - 08:41, Güncelleme: 06.07.2021 - 08:41 1554+ kez okundu.
 

AİLE İÇİ İLETİŞİM KONULU SEMİNER

Aile İçi İletişim ve Eşler Arası İletişimin Çocuklar Üzerindeki Etkisi konulu iki ayrı seminer düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kernek Külliyesi ve Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Aile İçi İletişim’ ve ‘Eşler Arası İletişimin Çocuklar Üzerindeki Etkisi’ konulu iki ayrı seminere toplamda 95 kişi katılım sağladı. Sosyologların sunduğu iki ayrı seminere de katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Seminerlerin amacına uygun ve faydalı geçtiğini dile getiren Sosyolog Aile Danışmanı Zehra Sönmez, “Kernek Külliyesi’nde gerçekleştirdiğimiz ‘Aile İçi İletişim’ seminerimizde çok güzel bir katılım sağlandı. Buradaki kursiyer arkadaşlarımızla birlikle ile içi iletişim, eşlerimiz ile ilgili iletişim, anne-çocuk iletişimi ve çocuk – baba iletişimi noktasına bilgiler verildi. Katılımcılarla ilgili dönüşler ve yaşanmışlar alındı. Güzel ve verimli bir seminer oldu” dedi. Kursa katılan kursiyer Tülin Karadayı, bu tarz seminerlerin kendilerini bilinçlendirdiğini ifade ederek, ”Böyle bir etkinliğin olması bize yön verdi, hayat verdi. Yaşanmışlarımızın olmasına rağmen seminere katılmamız güzel oldu. Çok güzel bir etkinlik oldu. Yine böyle etkinliklerin olmasını rica ediyoruz” şeklinde konuştu. Kursiyer Ayten Tekgöz ise, “bu gün burada aile danışmanımız bizlere aile, eşler ve çocuklarımızla ilgili nasıl davranmamız ve nasıl iletişim kurmamız gerektiğini anlattı. Ben 25 yıllık evliyim. Tabi ki öğrenmemiz gereken daha çok şey var. Bu tarz bilgiler bizim için çok iyi oluyor. Bu seminerlerin sık sık yapılması bizim için çok iyi olur. Bu etkinliklerden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ve sosyologlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Aile İçi İletişim ve Eşler Arası İletişimin Çocuklar Üzerindeki Etkisi konulu iki ayrı seminer düzenlendi


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kernek Külliyesi ve Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Aile İçi İletişim’ ve ‘Eşler Arası İletişimin Çocuklar Üzerindeki Etkisi’ konulu iki ayrı seminere toplamda 95 kişi katılım sağladı. Sosyologların sunduğu iki ayrı seminere de katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Seminerlerin amacına uygun ve faydalı geçtiğini dile getiren Sosyolog Aile Danışmanı Zehra Sönmez, “Kernek Külliyesi’nde gerçekleştirdiğimiz ‘Aile İçi İletişim’ seminerimizde çok güzel bir katılım sağlandı. Buradaki kursiyer arkadaşlarımızla birlikle ile içi iletişim, eşlerimiz ile ilgili iletişim, anne-çocuk iletişimi ve çocuk – baba iletişimi noktasına bilgiler verildi. Katılımcılarla ilgili dönüşler ve yaşanmışlar alındı. Güzel ve verimli bir seminer oldu” dedi. Kursa katılan kursiyer Tülin Karadayı, bu tarz seminerlerin kendilerini bilinçlendirdiğini ifade ederek, ”Böyle bir etkinliğin olması bize yön verdi, hayat
verdi. Yaşanmışlarımızın olmasına rağmen seminere katılmamız güzel oldu. Çok güzel bir etkinlik oldu. Yine böyle etkinliklerin olmasını rica ediyoruz” şeklinde
konuştu. Kursiyer Ayten Tekgöz ise, “bu gün burada aile danışmanımız bizlere aile, eşler ve çocuklarımızla ilgili nasıl davranmamız ve nasıl iletişim kurmamız gerektiğini anlattı. Ben 25 yıllık evliyim. Tabi ki öğrenmemiz gereken daha çok şey var. Bu tarz bilgiler bizim için çok iyi oluyor. Bu seminerlerin sık sık yapılması bizim için çok iyi olur. Bu etkinliklerden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ve sosyologlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.