İBT WEB

AKDENİZ BELEDİYESİ AYAK TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.10.2021 - 10:58, Güncelleme: 08.10.2021 - 10:58 1481+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ AYAK TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

AKDENİZ BELEDİYESİ AYAK TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

Akdeniz’de ilk kez düzenlenecek “Ayak Tenisi Turnuvası’na” katılmak isteyen sporseverler, takımlarını kurup 13 Ekim 2021 tarihine dek kayıt yaptırabilir. Mersin’de, sporun her dalına ve sporcuya her zaman maddi manevi destek veren, bünyesindeki spor kulüpleri ile adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışan Akdeniz Belediyesi, kentte bir ilke daha imza atıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde, “Akdeniz Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ayak Tenisi Turnuvası” başlıyor. Turnuvaya katılım ücretsiz… Ayak tenisi turnuvasına katılmak isteyen sporseverler, 13 Ekim 2021 Çarşamba gününe kadar 3 asil, 2 de yedek olmak üzere toplam 5 kişiden oluşan takımlarını kurup bu heyecana ortak olabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu turnuvaya kayıt yaptırmak için, yukarıda belirtilen tarihe dek Akdeniz Belediyesi Seyfi Ali Türkoğlu - Şafak Erdur Spor Tesisi’nde (Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı yanı – Toros Devlet Hastanesi Karşısı) bulunan büroya başvuru yaparak kaydını oluşturabilir. Kura çekimi 15 Ekim’de… Sınırlı sayıda başvurunun alınacağı ayak tenisi turnuvası; 18-30, 31-45 ve 46-60 olmak üzere 3 farklı yaş kategorisinde düzenlenecek. Her takım 3 asil, 2 yedek olmak üzere 5 oyuncu ile turnuvaya katılabilecek. Turnuvaya ilişkin teknik toplantı ve kura çekimi, 15 Ekim 2021 Cuma günü Seyfi Ali Türkoğlu / Şafak Erdur Spor Tesisi’nde yapılacak. Akdeniz Belediyesi’nin ilk kez düzenleyeceği “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ayak Tenisi Turnuvası” hakkında bilgi almak isteyen sporseverler, (05527690805) numaralı telefonu da arayabilir.  
AKDENİZ BELEDİYESİ AYAK TENİSİ TURNUVASI BAŞLIYOR

Akdeniz’de ilk kez düzenlenecek “Ayak Tenisi Turnuvası’na” katılmak isteyen sporseverler, takımlarını kurup 13 Ekim 2021 tarihine dek kayıt yaptırabilir. Mersin’de, sporun her dalına ve sporcuya her zaman maddi manevi destek veren, bünyesindeki spor kulüpleri ile adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışan Akdeniz Belediyesi, kentte bir ilke daha imza atıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde, “ Akdeniz Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ayak Tenisi Turnuvası” başlıyor. Turnuvaya katılım ücretsiz… Ayak tenisi turnuvasına katılmak isteyen sporseverler, 13 Ekim 2021 Çarşamba gününe kadar 3 asil, 2 de yedek olmak üzere toplam 5 kişiden oluşan takımlarını kurup bu heyecana ortak olabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu turnuvaya kayıt yaptırmak için, yukarıda belirtilen tarihe dek Akdeniz Belediyesi Seyfi Ali Türkoğlu - Şafak Erdur Spor Tesisi’nde (Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı yanı – Toros Devlet Hastanesi Karşısı) bulunan büroya başvuru yaparak kaydını oluşturabilir. Kura çekimi 15 Ekim’de… Sınırlı sayıda başvurunun alınacağı ayak tenisi turnuvası; 18-30, 31-45 ve 46-60 olmak üzere 3 farklı yaş kategorisinde düzenlenecek. Her takım 3 asil, 2 yedek olmak üzere 5 oyuncu ile turnuvaya katılabilecek. Turnuvaya ilişkin teknik toplantı ve kura çekimi, 15 Ekim 2021 Cuma günü Seyfi Ali Türkoğlu / Şafak Erdur Spor Tesisi’nde yapılacak. Akdeniz Belediyesi’nin ilk kez düzenleyeceği “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ayak Tenisi Turnuvası” hakkında bilgi almak isteyen sporseverler, (05527690805) numaralı telefonu da arayabilir.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.