İBT WEB

Aladağ'da öğrencilere 100 tablet

Eğitim 22.10.2020 - 16:45, Güncelleme: 28.12.2020 - 16:46 2544+ kez okundu.
 

Aladağ'da öğrencilere 100 tablet

Aladağ'da öğrencilere 100 tablet

Adana'nın Aladağ İlçe Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, EBADestek noktalarında kullanılması için milli eğitim müdürlüğüne 100 adet tablet hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gazi Yılancıoğlu, Aladağ'da yüz yüze ve uzaktan eğitim çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Bu kapsamda, ihtiyacımız olan tabletleri Belediye Başkanımız Mustafa Akgedik bizlere hediye etti" dedi. Eğitime verdiği destekten dolayı Yılancıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’e plaket takdim etti.
Aladağ'da öğrencilere 100 tablet

Adana'nın Aladağ İlçe Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, EBADestek noktalarında kullanılması için milli eğitim müdürlüğüne 100 adet tablet hediye etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gazi Yılancıoğlu, Aladağ'da yüz yüze ve uzaktan eğitim çalışmalarının devam ettiğini belirterek,

"Bu kapsamda, ihtiyacımız olan tabletleri Belediye Başkanımız Mustafa Akgedik bizlere hediye etti"

dedi.
Eğitime verdiği destekten dolayı Yılancıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’e plaket takdim etti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.