İBT WEB

Allianz Türkiyede üst düzey atama

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2021 - 11:04, Güncelleme: 04.05.2021 - 11:04 2545+ kez okundu.
 

Allianz Türkiyede üst düzey atama

Allianz Türkiye’de Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Ekibi’nin liderliği pozisyonuna Fisun Koç Doğan atandı.Allianz Türkiye, stratejik öncelikleri arasında yer alan Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik branşlarında atama gerçekleştirdi. Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Ekibi’nin liderliği pozisyonuna atanan Fisun Koç Doğan, Allianz Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Taylan Türkölmez’e bağlı İcra Kurulu Üyesi olarak çalışacak.2019 yılından bu yana, AvivaSA’da Doğrudan Satış, Acenteler ve Kurumsal Bölümlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Fisun Koç Doğan, 3 Mayıs 2021 itibariyle Allianz Türkiye Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Ekibi Lideri ve İcra Kurulu Üyesi olarak yeni görevine başladı.
Allianz Türkiye’de Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Ekibi’nin liderliği pozisyonuna Fisun Koç Doğan atandı.
Allianz Türkiye, stratejik öncelikleri arasında yer alan Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik branşlarında atama gerçekleştirdi. Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Ekibi’nin liderliği pozisyonuna atanan Fisun Koç Doğan, Allianz Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Taylan Türkölmez’e bağlı İcra Kurulu Üyesi olarak çalışacak.
2019 yılından bu yana, AvivaSA’da Doğrudan Satış, Acenteler ve Kurumsal Bölümlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Fisun Koç Doğan, 3 Mayıs 2021 itibariyle Allianz Türkiye Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Ekibi Lideri ve İcra Kurulu Üyesi olarak yeni görevine başladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.