İBT WEB

ALTINORDU NUN MAHALLE YOLLARI ASFALTA ÇIKIYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.12.2021 - 08:49, Güncelleme: 08.12.2021 - 09:06 1162+ kez okundu.
 

ALTINORDU NUN MAHALLE YOLLARI ASFALTA ÇIKIYOR

ALTINORDU NUN MAHALLE YOLLARI ASFALTA ÇIKIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin 4 mahallesine hizmet verecek olan güzergahı sıcak asfaltla buluşturuyor. Toplam uzunluğu 3 bin 100 metre olan Uzunmusa Mahallesi yolunda çalışmalar başladı. Ordu’da mahalle grup yolları ve imarlı alanlardaki asfalt seferberliği devam ediyor. 19 ilçede başlattığı ve hayata geçirdiği altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, zorlu coğrafyada 27 bin 318 kilometrelik yol ağında hizmet veriyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle grup yolları ve imarlı alanlarda bir çalışma yürütülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesine bağlı Uzunmusa mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi. UZUNMUSA İLE BİRLİKTE DÖRT MAHALLEYE HİZMET VERECEK Başkan Güler açıklamasında, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz Kış mevsimi öncesi 19 ilçemizde yoğun bir yol çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında, Uzunmusa Mahallesi’ni, Fatsa – Altınordu karayolu arasında yer alan Asarkaya Tüneli’ne bağlayan 3 bin 100 metrelik güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattık. Bu yol aynı zamanda, Kurtulmuş, Kısacık, Mübarek mahallelerine de hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun” dedi. MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “4 mahalleye hizmet verecek olan yolumuz sıcak asfalta kavuşuyor. Büyük mutluluk yaşıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.  
ALTINORDU NUN MAHALLE YOLLARI ASFALTA ÇIKIYOR


Ordu Büyükşehir Belediyesi, ordu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Altın ordu ilçesinin 4 mahallesine hizmet verecek olan güzergahı sıcak asfaltla buluşturuyor. Toplam uzunluğu 3 bin 100 metre olan Uzunmusa Mahallesi yolunda çalışmalar başladı. Ordu’da mahalle grup yolları ve imarlı alanlardaki asfalt seferberliği devam ediyor. 19 ilçede başlattığı ve hayata geçirdiği altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, zorlu coğrafyada 27 bin 318 kilometrelik yol ağında hizmet veriyor. Türkiye’nin kırsal yol
ağı en uzun ili olan kentte, mahalle grup yolları ve imarlı alanlarda bir çalışma yürütülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ordu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Altın ordu ilçesine bağlı Uzunmusa mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi. UZUNMUSA İLE BİRLİKTE DÖRT MAHALLEYE HİZMET VERECEK Başkan Güler açıklamasında, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz Kış mevsimi öncesi 19 ilçemizde yoğun bir yol çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında, Uzunmusa Mahallesi’ni, Fatsa – ordu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Altın ordu karayolu arasında yer alan Asarkaya
Tüneli’ne bağlayan 3 bin 100 metrelik güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattık. Bu yol aynı zamanda, Kurtulmuş, Kısacık, Mübarek mahallelerine de hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun” dedi. MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “4 mahalleye hizmet verecek olan yolumuz sıcak asfalta kavuşuyor. Büyük mutluluk yaşıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.