İBT WEB

Altıntaş’ta “Bir Dilim Mutluluk“ isimli proje

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 13:45, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:47 1101+ kez okundu.
 

Altıntaş’ta “Bir Dilim Mutluluk“ isimli proje

Altıntaş’ta “Bir Dilim Mutluluk“ isimli proje

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Kaymakamlık tarafından başlatılan “Bir Dilim Mutluluk“ isimli proje çerçevesinde yaşlıların pastalı doğum günü kutlaması yapıldığı bildirildi.Konuyla ilgili Altıntaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada,” Kaymakamlığımız tarafından başlatılan “ Bir Dilim Mutluluk “ isimli proje çerçevesinde Yeşilyurt köyümüzde ikamet eden Murat amcamız ve Havva teyzemizin yeni yaşlarını tebrik ettik. Kendilerine hayırlı bir ömür diliyoruz” denildi.
Altıntaş’ta “Bir Dilim Mutluluk“ isimli proje
Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Kaymakamlık tarafından başlatılan “Bir Dilim Mutluluk“ isimli proje çerçevesinde yaşlıların pastalı doğum günü kutlaması yapıldığı bildirildi.
Konuyla ilgili Altıntaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada,” Kaymakamlığımız tarafından başlatılan “ Bir Dilim Mutluluk “ isimli proje çerçevesinde Yeşilyurt köyümüzde ikamet eden Murat amcamız ve Havva teyzemizin yeni yaşlarını tebrik ettik. Kendilerine hayırlı bir ömür diliyoruz” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.