İBT WEB

Anadolu Üniversitesinden dönem sonu sınavları ile ilgili önemli paylaşım

16.05.2020 - 11:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1950+ kez okundu.
 

Anadolu Üniversitesinden dönem sonu sınavları ile ilgili önemli paylaşım

Anadolu Üniversitesi, Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi dönem sonu sınavlarının internet tabanlı ortamlarda yapılmasına karar verdi. Üniversite tarafından paylaşılan bilgilere göre; sınavlar yurt için ve yurt dışı programlar için 24 Haziran 00.01’den 8 Temmuz 23.59 saatleri arasında öğrencilerin erişime açık olacağı belirtirken sınavın uygulama esasları ve detaylı bilgilileri, üniversitenin resmi web sitesi ve ve sosyal medya hesabından duyurulacak.
Anadolu Üniversitesi, Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi dönem sonu sınavlarının internet tabanlı ortamlarda yapılmasına karar verdi.
Üniversite tarafından paylaşılan bilgilere göre; sınavlar yurt için ve yurt dışı programlar için 24 Haziran 00.01’den 8 Temmuz 23.59 saatleri arasında öğrencilerin erişime açık olacağı belirtirken sınavın uygulama esasları ve detaylı bilgilileri, üniversitenin resmi web sitesi ve ve sosyal medya hesabından duyurulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.