İBT WEB

Anamur Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.12.2021 - 08:45, Güncelleme: 02.12.2021 - 08:45 1054+ kez okundu.
 

Anamur Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Anamur Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Anamur Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu gerçekleşti. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç başkanlığında yapılan meclis toplantısında öncelikle kasım ayında alınan kararlar meclis üyelerine okundu. Meclis Toplantısında, 2021 Model Ford Trucks Arazöz’ün Almanya Uluslararası İşbirliği Kurumu GIZ tarafından Anamur Belediye Başkanlığına şartsız koşulsuz hibe edilmek istenmesi, oy birliği ile kabul edildi. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Belediyemizin  araç filosuna 40. aracı, hibe yöntemi ile kazandırdık. Başkan Yardımcımız Türkan Kasapoğlu’na ve GIZ Ofis Menajeri Denise Özlem Akan’a gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, hibe alınan aracın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. Toplantıda Türkiye Belediyeler Birliği tarafından “Sürdürebilir Ulaşım, Fikir, Proje ve Uygulama” yarışmasında Anamur Belediyesi “Caretta Caretta için Pedalla” isimli projeyle ödül kazanmaya layık görüldüğünü belirten Başkan Kılınç'a, projenin gerçekleştirilmesine ilişkin işbirliği protokolü’nün onaylanması ve gerekli işlemlerinin yürütülmesi için oy birliği ile yetki verildi. Meclis toplantısı, yapımı devam eden Sahil projesi ile ilgili meclis üyelerine brifing verilmesiyle sona erdi.
Anamur Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Anamur Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu gerçekleşti.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç başkanlığında yapılan meclis toplantısında öncelikle kasım ayında alınan kararlar meclis üyelerine okundu.

Meclis Toplantısında, 2021 Model Ford Trucks Arazöz’ün Almanya Uluslararası İşbirliği Kurumu GIZ tarafından Anamur Belediye Başkanlığına şartsız koşulsuz hibe edilmek istenmesi, oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Belediyemizin  araç filosuna 40. aracı, hibe yöntemi ile kazandırdık. Başkan Yardımcımız Türkan Kasapoğlu’na ve GIZ Ofis Menajeri Denise Özlem Akan’a gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, hibe alınan aracın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Toplantıda Türkiye Belediyeler Birliği tarafından “Sürdürebilir Ulaşım, Fikir, Proje ve Uygulama” yarışmasında Anamur Belediyesi “Caretta Caretta için Pedalla” isimli projeyle ödül kazanmaya layık görüldüğünü belirten Başkan Kılınç'a, projenin gerçekleştirilmesine ilişkin işbirliği protokolü’nün onaylanması ve gerekli işlemlerinin yürütülmesi için oy birliği ile yetki verildi.

Meclis toplantısı, yapımı devam eden Sahil projesi ile ilgili meclis üyelerine brifing verilmesiyle sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.