İBT WEB

Anamur Belediyesi Yayla Yollarını Yönlendirme Tabelaları ile Donatıyor.

Genel 20.01.2021 - 16:35, Güncelleme: 20.01.2021 - 16:35 2624+ kez okundu.
 

Anamur Belediyesi Yayla Yollarını Yönlendirme Tabelaları ile Donatıyor.

Anamur Belediyesi Yayla Yollarını Yönlendirme Tabelaları ile Donatıyor.

İlçeye bağlı 43 yayla yolunda yönlendirme için tabela hazırlayan Anamur Belediyesi, yaz mevsimi gelmeden tabelaların dikimini gerçekleştiriyor.        Tabelaların dikilmesi için yöreyi bilen insanlarında yardımcı olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: ‘’ vatandaşlarımızın yaz aylarında sıklıkla gidip geldiği yaylalarımızda yönlendirme tabelası eksiğinin olduğunu öğrenince böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Şu anda Kaşpazarı Yaylası’na kadar olan bölümün bağlantı yollarına yönlendirme tabelalarımızı diktik. Ancak daha yukarılara kar yağışı nedeniyle ulaşamadık. Havaların düzelmesi ile birlikte kalan bölümü de tamamlayarak vatandaşlarımızın önümüzdeki yaz mevsiminde rahatça yaylalarda dolaşmasına yardımcı olmayı hedefliyoruz.’’ dedi.
Anamur Belediyesi Yayla Yollarını Yönlendirme Tabelaları ile Donatıyor.

İlçeye bağlı 43 yayla yolunda yönlendirme için tabela hazırlayan Anamur Belediyesi, yaz mevsimi gelmeden tabelaların dikimini gerçekleştiriyor.

       Tabelaların dikilmesi için yöreyi bilen insanlarında yardımcı olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: ‘’ vatandaşlarımızın yaz aylarında sıklıkla gidip geldiği yaylalarımızda yönlendirme tabelası eksiğinin olduğunu öğrenince böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Şu anda Kaşpazarı Yaylası’na kadar olan bölümün bağlantı yollarına yönlendirme tabelalarımızı diktik. Ancak daha yukarılara kar yağışı nedeniyle ulaşamadık. Havaların düzelmesi ile birlikte kalan bölümü de tamamlayarak vatandaşlarımızın önümüzdeki yaz mevsiminde rahatça yaylalarda dolaşmasına yardımcı olmayı hedefliyoruz.’’ dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.