İBT WEB

ANAMUR BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 08.11.2021 - 09:32, Güncelleme: 08.11.2021 - 09:32 2291+ kez okundu.
 

ANAMUR BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

ANAMUR BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz hafta Anamur Belediyespor konuk olduğu Erdemli temsilcisi Boyunincelispor'u deplansmanda 9-1 yenerek Mersin Amatör Spor ligine iyi bir başlangıç yapmıştı. Haftanın ikinci karşılamasında Anamur Belediyespor'un konuğu Toroslar Belediyespor oldu. Anamur Belediyespor, ilk 45 dakikası beraber biten karşılaşmanın ikinci yarsında bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Anamur Belediyesporun ilk golünü 60 dakikada frikikten (13) Mahsum İNANÇ kaydetti.İkinci golü ise 90.dakika da (7) Metehan KAVALCI kaydetti. Anamur Şehir stadyumunda oynanan karşılaşmayı Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Adem ŞEN ve çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın ardından Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ " Şehrimizin takımı Anamur Belediyespor ile Toroslar Belediyespor arasında gerçekleşen karşılaşmayı büyük bir keyifle izledik. Karşılaşmayı 2-0’lık net bir skorla kazanan takımımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu yıl hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda bütün futbolcularımıza başarılar diliyorum." dedi. Anamur Belediyespor'un bir sonraki karşılaşması 14 Kasım Pazar günü saat 14:00' te Tarsus Belediyespor ile olacak.
ANAMUR BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz hafta Anamur Belediyespor konuk olduğu Erdemli temsilcisi Boyunincelispor'u deplansmanda 9-1 yenerek Mersin Amatör Spor ligine iyi bir başlangıç yapmıştı. Haftanın ikinci karşılamasında Anamur Belediyespor'un konuğu Toroslar Belediyespor oldu. Anamur Belediyespor, ilk 45 dakikası beraber biten karşılaşmanın ikinci yarsında bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Anamur Belediyesporun ilk golünü 60 dakikada frikikten (13) Mahsum İNANÇ kaydetti.İkinci golü ise 90.dakika da (7) Metehan KAVALCI kaydetti. Anamur Şehir stadyumunda oynanan karşılaşmayı Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Adem ŞEN ve çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın ardından Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ " Şehrimizin takımı Anamur Belediyespor ile Toroslar Belediyespor arasında gerçekleşen karşılaşmayı büyük bir keyifle izledik. Karşılaşmayı 2-0’lık net bir skorla kazanan takımımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu yıl hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda bütün futbolcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

Anamur Belediyespor'un bir sonraki karşılaşması 14 Kasım Pazar günü saat 14:00' te Tarsus Belediyespor ile olacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.