İBT WEB

ANTAKYA KENT MEYDANI YARIŞMASININ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.11.2021 - 21:07, Güncelleme: 02.11.2021 - 21:07 1263+ kez okundu.
 

ANTAKYA KENT MEYDANI YARIŞMASININ SONUÇLARI BELLİ OLDU

ANTAKYA KENT MEYDANI YARIŞMASININ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir.Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir.HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir.Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir.Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDIYESI görüşlerini yansıtmayabilir.Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak yollayıcı, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.
ANTAKYA KENT MEYDANI YARIŞMASININ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir.Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir.Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir.Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDIYESI görüşlerini yansıtmayabilir.Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak yollayıcı, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.