İBT WEB

Aralan: “Sağlık Hayat Merkezimiz birçok alanda hizmet veriyor”

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 11:51, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:40 3727+ kez okundu.
 

Aralan: “Sağlık Hayat Merkezimiz birçok alanda hizmet veriyor”

Aralan: “Sağlık Hayat Merkezimiz birçok alanda hizmet veriyor”

Fatsa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Işıl Aralan, “Kurumumuzda fizyoterapist, diyetisyen, psikolog, sosyal çalışmacı tarafından danışmanlık hizmetleri ve sigara bırakma polikliniğinde hekimimiz tarafından poliklinik hizmeti verilmektedir” dediFatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Sağlıklı Hayat Merkezi ile ilgili bilgiler veren Fatsa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Işıl Aralan, “Fizyoterapi ve fiziksel aktivite birimi, egzersiz (spor) salonu, gebe bilgilendirme sınıfı, verem savaş birimi, KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi), sigarayı bırakma polikliniği, diyetisyen/sağlıklı beslenme danışmanlığı ve psikososyal danışmanlık birimleri bulunmaktadır” diye konuştu.Aralan, “KETEM birimimizde; 30-65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri, 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri, 50-70 yaş arası kadın ve erkeklere bağırsak kanseri taraması yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.
Aralan: “Sağlık Hayat Merkezimiz birçok alanda hizmet veriyor”
Fatsa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Işıl Aralan, “Kurumumuzda fizyoterapist, diyetisyen, psikolog, sosyal çalışmacı tarafından danışmanlık hizmetleri ve sigara bırakma polikliniğinde hekimimiz tarafından poliklinik hizmeti verilmektedir” dedi
Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Sağlıklı Hayat Merkezi ile ilgili bilgiler veren Fatsa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Işıl Aralan, “Fizyoterapi ve fiziksel aktivite birimi, egzersiz (spor) salonu, gebe bilgilendirme sınıfı, verem savaş birimi, KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi), sigarayı bırakma polikliniği, diyetisyen/sağlıklı beslenme danışmanlığı ve psikososyal danışmanlık birimleri bulunmaktadır” diye konuştu.
Aralan, “KETEM birimimizde; 30-65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri, 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri, 50-70 yaş arası kadın ve erkeklere bağırsak kanseri taraması yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.