İBT WEB

ARAPGİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İNŞAATI BAŞLADI

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 10:41, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:41 2855+ kez okundu.
 

ARAPGİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İNŞAATI BAŞLADI

ARAPGİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İNŞAATI BAŞLADI

ARAPGİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İNŞAATI BAŞLADI     Çevre yatırımları ile örnek projelere imza atan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir İlçesi’nin en önemli ihtiyaçlarından biri olan atık su arıtma tesisi kurma çalışmalarına başladı. 22 bin 500 kişilik bir kapasitesi olan Arapgir İlçesi atıksu arıtma tesisinde günlük ortalama 3 bin 105 metreküp su arıtılacak. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş ile inşaat alanında incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Malatya merkezde ne varsa kırsal ilçelerde de aynısının olacağını ifade ederek, “Amacımız, gelecek nesillerimize daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak” dedi.   KARATAŞ: SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ   Kırsal ilçelerin tamamının atıksu arıtma tesisine ihtiyaç duyduğunu dile getiren MASKİ Genel Müdürü Karataş, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda tüm ilçelerimizin altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Çalışmalarımız kapsamında Arapgir İlçemizin içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. Akabinde atıksu arıtma tesisi çalışmalarına başladık. Yıl içinde tesisimizi bitirmeyi planlıyoruz. Tesisimiz Arapgir İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.   BAŞKAN CÖMERTOĞLU: İYİ Kİ VARSINIZ   Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise ilçe halkı olarak yapılan altyapı yatırımlarından memnun oldukları belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve çok kıymetli MASKİ Genel Müdürümüz bugün tüm ekibiyle birlikte Arapgir İlçemize geldiler. İlçemize yapılan yatırımları konuştuk. MASKİ, atıksu arıtma tesisi inşaatına başladı. Büyük bir yatırım. ‘Temiz bir ilçe, temiz bir hayat’ sloganı ile yola çıktılar. Eksikliklerimiz giderildikçe mutlu oluyoruz. İlçem adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.   AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TAŞ: İLÇEMİZİN SORUNLARI ORTADAN KALKIYOR   AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Arapgir’e çok büyük yatırımlar yaptığını ifade ederek, “MASKİ Genel Müdürlüğümüzün yapımına başladığı atıksu arıtma tesisini incelemek için burada bulunuyoruz. İnşallah uzun yıllar ilçemizin arıtma sorunu ortadan kalkmış olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.   ArapgirAtıksu Arıtma Tesisi’nin22.08.2021 tarihine kadar tamamlanarak Arapgirİlçesi’ne hizmet vermesi hedefleniyor.
ARAPGİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İNŞAATI BAŞLADI

ARAPGİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İNŞAATI BAŞLADI

 

 

Çevre yatırımları ile örnek projelere imza atan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir İlçesi’nin en önemli ihtiyaçlarından biri olan atık su arıtma tesisi kurma çalışmalarına başladı. 22 bin 500 kişilik bir kapasitesi olan Arapgir İlçesi atıksu arıtma tesisinde günlük ortalama 3 bin 105 metreküp su arıtılacak. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş ile inşaat alanında incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Malatya merkezde ne varsa kırsal ilçelerde de aynısının olacağını ifade ederek,

“Amacımız, gelecek nesillerimize daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak”

dedi.

 

KARATAŞ: SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ

 

Kırsal ilçelerin tamamının atıksu arıtma tesisine ihtiyaç duyduğunu dile getiren MASKİ Genel Müdürü Karataş,

“Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda tüm ilçelerimizin altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Çalışmalarımız kapsamında Arapgir İlçemizin içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. Akabinde atıksu arıtma tesisi çalışmalarına başladık. Yıl içinde tesisimizi bitirmeyi planlıyoruz. Tesisimiz Arapgir İlçemize hayırlı uğurlu olsun”

diye konuştu.

 

BAŞKAN CÖMERTOĞLU: İYİ Kİ VARSINIZ

 

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise ilçe halkı olarak yapılan altyapı yatırımlarından memnun oldukları belirterek,

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve çok kıymetli MASKİ Genel Müdürümüz bugün tüm ekibiyle birlikte Arapgir İlçemize geldiler. İlçemize yapılan yatırımları konuştuk. MASKİ, atıksu arıtma tesisi inşaatına başladı. Büyük bir yatırım. ‘Temiz bir ilçe, temiz bir hayat’ sloganı ile yola çıktılar. Eksikliklerimiz giderildikçe mutlu oluyoruz. İlçem adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız”

dedi.

 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TAŞ: İLÇEMİZİN SORUNLARI ORTADAN KALKIYOR

 

AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Arapgir’e çok büyük yatırımlar yaptığını ifade ederek,

“MASKİ Genel Müdürlüğümüzün yapımına başladığı atıksu arıtma tesisini incelemek için burada bulunuyoruz. İnşallah uzun yıllar ilçemizin arıtma sorunu ortadan kalkmış olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

diye konuştu.

 

ArapgirAtıksu Arıtma Tesisi’nin22.08.2021 tarihine kadar tamamlanarak Arapgirİlçesi’ne hizmet vermesi hedefleniyor.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.