İBT WEB

ASAT Kaşta 80 kmlik ana hatta bakım

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 12.04.2021 - 13:40, Güncelleme: 12.04.2021 - 13:40 3162+ kez okundu.
 

ASAT Kaşta 80 kmlik ana hatta bakım

ASAT Kaşta 80 kmlik ana hatta bakım

  ASAT Kaşta 80 kmlik ana hatta bakım   Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş İlçesi’nde içme suyu ana hattında büyük çaplı bir revizyon çalışması yaptı. 80 kilometre uzunluğundaki hatta arızaları en aza indirmek için bakım onarım yapıldı.   Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Saklıkent içme suyu ana hattında geniş çaplı bakım-onarım ve deplase çalışması gerçekleştirildi. Kaş merkezi, Palamut, Çavdır, Kınık, Çayköy, Üzümlü, İslamlar, Bezirgan, Gelemiş, Yeşilköy, Kalkan Mahallelerinin su ihtiyacını karşılayan Saklıkent hattı üzerinde meydana gelen arızaların giderilmesi için başlatılan çalışma planlanandan 36 saat daha önce bitirildi.  ÖNEMLİ SU KAYNAĞI 800 ve 600 mm çapındaki çelik borulardan oluşan yaklaşık 80 kilometre uzunluğundaki hatta 39 personelle 19 ayrı noktada bakım onarım gerçekleştirildi. 24 saat aralıksız süren çalışma ile arızaya neden olan noktalarda vana-vantuz değişimleri yapıldı. Eskiyen hatlar yenilendi. Çalışmanın bitirilmesinin ardından gerekli kontroller sağlanarak hatta tekrar su verildi.   
ASAT Kaşta 80 kmlik ana hatta bakım

 

ASAT Kaşta 80 kmlik ana hatta bakım

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş İlçesi’nde içme suyu ana hattında büyük çaplı bir revizyon çalışması yaptı. 80 kilometre uzunluğundaki hatta arızaları en aza indirmek için bakım onarım yapıldı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Saklıkent içme suyu ana hattında geniş çaplı bakım-onarım ve deplase çalışması gerçekleştirildi. Kaş merkezi, Palamut, Çavdır, Kınık, Çayköy, Üzümlü, İslamlar, Bezirgan, Gelemiş, Yeşilköy, Kalkan Mahallelerinin su ihtiyacını karşılayan Saklıkent hattı üzerinde meydana gelen arızaların giderilmesi için başlatılan çalışma planlanandan 36 saat daha önce bitirildi. 

ÖNEMLİ SU KAYNAĞI

800 ve 600 mm çapındaki çelik borulardan oluşan yaklaşık 80 kilometre uzunluğundaki hatta 39 personelle 19 ayrı noktada bakım onarım gerçekleştirildi. 24 saat aralıksız süren çalışma ile arızaya neden olan noktalarda vana-vantuz değişimleri yapıldı. Eskiyen hatlar yenilendi. Çalışmanın bitirilmesinin ardından gerekli kontroller sağlanarak hatta tekrar su verildi. 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.