İBT WEB

Asfalt Ekipleri Yeni Sezona Hazırlanıyor

Genel 16.03.2021 - 14:00, Güncelleme: 16.03.2021 - 14:00 2310+ kez okundu.
 

Asfalt Ekipleri Yeni Sezona Hazırlanıyor

Asfalt Ekipleri Yeni Sezona Hazırlanıyor

  2021 yılı asfalt sezonu hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tüm ekipleriyle sahada özveriyle çalışıyor. Daire başkanlığına bağlı ekipler, bir yandan yol genişletmesi yaparken, bir yandan da temel malzeme serimi yapıyor.   Manisalı vatandaşların konforlu ve güvenli yollarda yolculuk yapabilmeleri amacıyla yılın her ayı çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, asfalt sezonu öncesi çalışmalarına hız verdi. Modern araç ve ekipmanlar ve 4 şantiye ile sezona hummalı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, geçtiğimiz hafta yapılan belediye meclis toplantısında bu yıl yapılması planlanan 1200 kilometrelik asfalt hedefini meclis üyeleri ve Manisalı vatandaşlarla paylaştı. Biz de bu hedef doğrultusunda, il genelinde asfalt yapılması planlanan yollarda temel çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.  
Asfalt Ekipleri Yeni Sezona Hazırlanıyor

 

2021 yılı asfalt sezonu hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tüm ekipleriyle sahada özveriyle çalışıyor. Daire başkanlığına bağlı ekipler, bir yandan yol genişletmesi yaparken, bir yandan da temel malzeme serimi yapıyor.
 
Manisalı vatandaşların konforlu ve güvenli yollarda yolculuk yapabilmeleri amacıyla yılın her ayı çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, asfalt sezonu öncesi çalışmalarına hız verdi. Modern araç ve ekipmanlar ve 4 şantiye ile sezona hummalı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, geçtiğimiz hafta yapılan belediye meclis toplantısında bu yıl yapılması planlanan 1200 kilometrelik asfalt hedefini meclis üyeleri ve Manisalı vatandaşlarla paylaştı. Biz de bu hedef doğrultusunda, il genelinde asfalt yapılması planlanan yollarda temel çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.