İBT WEB

Ayvacık’ta polis ve jandarmadan evde kalan çocuklara hediye

Genel 06.05.2020 - 12:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1702+ kez okundu.
 

Ayvacık’ta polis ve jandarmadan evde kalan çocuklara hediye

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde polis ve jandarma ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında korona virüs salgını tedbirleri nedeniyle sokağa çıkamayan çocukları evlerinde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi. Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası, bu yıl ’Evdeyim ama trafik kuralları aklımda’ ve ’Trafikte her yıl daha iyiye’ sloganıyla kutlanıyor. İlçede, Ayvacık Emniyet Müdürlüğü, İlçe Bölge Trafik Amirliği ekipleri ve Ayvacık Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı tarafından korona virüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar ziyaret edilerek, hafta hakkında bilgiler verildi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde çocuklara düdük, şapka ve kitap hediye edildi.
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde polis ve jandarma ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında korona virüs salgını tedbirleri nedeniyle sokağa çıkamayan çocukları evlerinde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.
Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası, bu yıl ’Evdeyim ama trafik kuralları aklımda’ ve ’Trafikte her yıl daha iyiye’ sloganıyla kutlanıyor. İlçede, Ayvacık Emniyet Müdürlüğü, İlçe Bölge Trafik Amirliği ekipleri ve Ayvacık Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı tarafından korona virüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar ziyaret edilerek, hafta hakkında bilgiler verildi.
Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde çocuklara düdük, şapka ve kitap hediye edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.