İBT WEB

BABAANNEMİN DANTELİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 14.06.2021 - 14:12, Güncelleme: 14.06.2021 - 14:12 1719+ kez okundu.
 

BABAANNEMİN DANTELİ

BABAANNEMİN DANTELİ

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film karakteri Niloya, izleyenleri her bölümünde yeni maceralara sürüklüyor. Ebeveynlerin ve çocukların sevdiği çizgi film karakteri, 15 Haziran Salı Günü yayınlanacak ‘’ Babaannemin Danteli’’ bölümüyle ekrana geliyor. Neşeli ve iyi kalpli karakteriyle hayatındaki olayları her zaman mutlu bir şekilde çözen Niloya, izleyenlere her bölümünde yeni şeyler öğretiyor. Eğlenceli şarkıları, eğitici bilgileri, neşeli içerikleri olan çizgi film, yeni bölümünde büyüklerimizin el emeği ile ördüğü ‘’dantel’’ örgüsünü konu alıyor. 15 Haziran Salı Günü 15.00’da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 135. bölümün konusu ise şöyle; Niloya ve arkadaşları kutudan yapılmış televizyon ile oyun oynamaktadırlar. O sırada babaanne elinde bir dantel ile gelir ve televizyonun üzerine koyar. Dantelin çok özel olduğunu ve koyulduğu her yeri güzelleştirdiğinden bahseder. Çocuklarda dantele çok iyi bakacaklarını söyleyerek oyunlarına devam ederler. Fakat o sırada çıkan rüzgar danteli uçurur ve danteli korumak için macera başlar…
BABAANNEMİN DANTELİ

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film karakteri Niloya, izleyenleri her bölümünde yeni maceralara sürüklüyor. Ebeveynlerin ve çocukların sevdiği çizgi film karakteri, 15 Haziran Salı Günü yayınlanacak ‘’ Babaannemin Danteli’’ bölümüyle ekrana geliyor.

Neşeli ve iyi kalpli karakteriyle hayatındaki olayları her zaman mutlu bir şekilde çözen Niloya, izleyenlere her bölümünde yeni şeyler öğretiyor. Eğlenceli şarkıları, eğitici bilgileri, neşeli içerikleri olan çizgi film, yeni bölümünde büyüklerimizin el emeği ile ördüğü ‘’dantel’’ örgüsünü konu alıyor.

15 Haziran Salı Günü 15.00’da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 135. bölümün konusu ise şöyle;

Niloya ve arkadaşları kutudan yapılmış televizyon ile oyun oynamaktadırlar. O sırada babaanne elinde bir dantel ile gelir ve televizyonun üzerine koyar. Dantelin çok özel olduğunu ve koyulduğu her yeri güzelleştirdiğinden bahseder. Çocuklarda dantele çok iyi bakacaklarını söyleyerek oyunlarına devam ederler. Fakat o sırada çıkan rüzgar danteli uçurur ve danteli korumak için macera başlar…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.