İBT WEB

Balıkesir’de aracın çarptığı yavru köpeğe veteriner hekim sahip çıktı

Genel 07.05.2020 - 09:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2512+ kez okundu.
 

Balıkesir’de aracın çarptığı yavru köpeğe veteriner hekim sahip çıktı

Burhaniye ilçesinde, bir otomobilin çarptığı yavru sokak köpeğine veteriner hekim Hakan Kol sahip çıktı. Hayvanın röntgenini çeken Kol, arka bacakta kırık belirlerken, yavru köpeğin kırık bacağına operasyon yaptı. Enver Güreli Caddesi’nde yavru köpeğe otomobil çarparken, bacağı kırılan hayvan kıvranmaya başladı. Hayvanın yaralandığını gören duyarlı vatandaşlar veteriner hekim Hakan Kol’u aradı. Dakikalar içinde kaza yerine gelen araç yavru köpeği kliniğe götürdü. Köpeği muayene eden Kol, çektiği röntgen sonucu hayvanın sağ bacağında kırık belirledi. Hayvanın bacağına operasyon yapan Kol, iyileşeceğini anlatırken sürücüleri daha dikkatli olmaya çağırdı. Köpeği tedaviye alan veteriner hekim Hakan Kol, “Gelen ihbar üzerine yavru köpeğe arabanın çarptığını öğrendik. Gidip hayvanı aldık. Travma var. Arka bacakta femurda kırık var çektiğimiz röntgen sonucuna göre. Operasyona alacağız. Daha iyi olacak inşallah. Yalnız sürücülerin daha duyarlı olmalarını ve daha yavaş gitmelerini rica ediyorum” dedi.
Burhaniye ilçesinde, bir otomobilin çarptığı yavru sokak köpeğine veteriner hekim Hakan Kol sahip çıktı. Hayvanın röntgenini çeken Kol, arka bacakta kırık belirlerken, yavru köpeğin kırık bacağına operasyon yaptı.
Enver Güreli Caddesi’nde yavru köpeğe otomobil çarparken, bacağı kırılan hayvan kıvranmaya başladı. Hayvanın yaralandığını gören duyarlı vatandaşlar veteriner hekim Hakan Kol’u aradı. Dakikalar içinde kaza yerine gelen araç yavru köpeği kliniğe götürdü. Köpeği muayene eden Kol, çektiği röntgen sonucu hayvanın sağ bacağında kırık belirledi. Hayvanın bacağına operasyon yapan Kol, iyileşeceğini anlatırken sürücüleri daha dikkatli olmaya çağırdı. Köpeği tedaviye alan veteriner hekim Hakan Kol, “Gelen ihbar üzerine yavru köpeğe arabanın çarptığını öğrendik. Gidip hayvanı aldık. Travma var. Arka bacakta femurda kırık var çektiğimiz röntgen sonucuna göre. Operasyona alacağız. Daha iyi olacak inşallah. Yalnız sürücülerin daha duyarlı olmalarını ve daha yavaş gitmelerini rica ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.