İBT WEB

Bankaya girmek için direnen yaşlı adama polis engeli

Genel 07.05.2020 - 10:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2702+ kez okundu.
 

Bankaya girmek için direnen yaşlı adama polis engeli

Zonguldak’ta 65 yaş üzeri olan D.A., bankada işlem yapmak için evden dışarı çıkınca polis engeline takıldı. Edinilen bilgiye göre, Merkeze bağlı Sapça köyünden geldiği öğrenilen 65 yaş üzerinde olan D.A., bankaya işlem için girerken polis ve banka güvenliği tarafından uyarıldı. Bankaya girmek için direnen D.A., polis tarafından korona virüs salgını tedbirleri kapsamında dışarı çıkmasının sakıncalı olduğu konusunda uyarılarak evine gönderildi.
Zonguldak’ta 65 yaş üzeri olan D.A., bankada işlem yapmak için evden dışarı çıkınca polis engeline takıldı.
Edinilen bilgiye göre, Merkeze bağlı Sapça köyünden geldiği öğrenilen 65 yaş üzerinde olan D.A., bankaya işlem için girerken polis ve banka güvenliği tarafından uyarıldı. Bankaya girmek için direnen D.A., polis tarafından korona virüs salgını tedbirleri kapsamında dışarı çıkmasının sakıncalı olduğu konusunda uyarılarak evine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.