İBT WEB

Basın Bülteni İl Müftüsü Mustafa Soykök’ten MASKİye Ziyaret

Ekonomi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 13.03.2021 - 09:34, Güncelleme: 13.03.2021 - 09:34 3436+ kez okundu.
 

Basın Bülteni İl Müftüsü Mustafa Soykök’ten MASKİye Ziyaret

İl Müftüsü Mustafa Soykökten MASKİye Ziyaret MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykökü makamında ağırladı

İl Müftüsü Mustafa Soykök’ten MASKİ’ye Ziyaret MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök’ü makamında ağırladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, İl Müftü Yardımcısı Ramazan Arba ve Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır’ı makamında ağırladı. Ziyarette Manisa’nın ve dünyanın içinde bulunduğu kuraklık döneminde su tasarrufunun gerekliliği ve bununla ilgili yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü. ‘Akarsuyun kenarında dahi olsan suyu israf etme’ MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa’mız ve dünyamız küresel ısınmaya bağlı olarak bir kuraklık dönemi yaşıyor. Biz insanoğlunun yaşamını sürdürebilmesi için gerekli en önemli kaynak sudur. Peygamber Efendimiz de ‘Akarsuyun kenarında dahi olsan suyu israf etme’ hadisiyle suyun önemini bizlere göstermiştir. Evlatlarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak tasarrufa sudan başlamamız gerekiyor.” diye konuştu.  
İl Müftüsü Mustafa Soykökten MASKİye Ziyaret MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykökü makamında ağırladı


İl Müftüsü Mustafa Soykök’ten MASKİ’ye Ziyaret
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök’ü makamında ağırladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, İl Müftü Yardımcısı Ramazan Arba ve Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır’ı makamında ağırladı. Ziyarette Manisa’nın ve dünyanın içinde bulunduğu kuraklık döneminde su tasarrufunun gerekliliği ve bununla ilgili yapılabilecek ortak çalışmalar görüşüldü.
‘Akarsuyun kenarında dahi olsan suyu israf etme’
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa’mız ve dünyamız küresel ısınmaya bağlı olarak bir kuraklık dönemi yaşıyor. Biz insanoğlunun yaşamını sürdürebilmesi için gerekli en önemli kaynak sudur. Peygamber Efendimiz de ‘Akarsuyun kenarında dahi olsan suyu israf etme’ hadisiyle suyun önemini bizlere göstermiştir. Evlatlarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak tasarrufa sudan başlamamız gerekiyor.” diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.