İBT WEB

Basın Bülteni Kırkağaç a Prestij Kazandıracak Yatırım

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 01.04.2021 - 18:27, Güncelleme: 01.04.2021 - 18:27 3348+ kez okundu.
 

Basın Bülteni Kırkağaç a Prestij Kazandıracak Yatırım

Basın Bülteni Kırkağaç a Prestij Kazandıracak Yatırım

Kırkağaç’a Prestij Kazandıracak Yatırım MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesine bir ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü ziyaret eden Çevik, ardından Tevfikiye mahallesi 53. sokakta devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çevik, çalışmalar tamamlanınca caddenin altyapısının daha sağlıklı bir hale geleceğini ve şiddetli yağmurlarda bölgede oluşabilecek su taşkınları için önlemler aldıklarını belirtti. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak ile birlikte Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü ziyaret etti. İlçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında Başkan Gedüz ile fikir alışverişinde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Çevik, sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde çalışması yapılacak olan Tevfikiye mahallesi 53. sokakta başlayan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyarette Büyükşehir Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve MASKİ İlçe Şefi Fahri Dinçer de hazır bulundu. Caddenin altyapısı daha sağlıklı bir hale gelecek Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde 17 ilçede de yatırımlara tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin Kırkağaç ilçemizde planladığı prestij cadde için altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında caddemizde aşırı yağışlarda oluşabilecek su taşkınları için önlem almış olacağız. Tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra hem cadde sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş olacak hem de ilçemizin güzelliğine prestij katacak” diye konuştu  
Basın Bülteni Kırkağaç a Prestij Kazandıracak Yatırım


Kırkağaç’a Prestij Kazandıracak Yatırım
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesine bir ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü ziyaret eden Çevik, ardından Tevfikiye mahallesi 53. sokakta devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çevik, çalışmalar tamamlanınca caddenin altyapısının daha sağlıklı bir hale geleceğini ve şiddetli yağmurlarda bölgede oluşabilecek su taşkınları için önlemler aldıklarını belirtti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak ile birlikte Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü ziyaret etti. İlçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında Başkan Gedüz ile fikir alışverişinde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Çevik, sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde çalışması yapılacak olan Tevfikiye mahallesi 53. sokakta başlayan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyarette Büyükşehir Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve MASKİ İlçe Şefi Fahri Dinçer de hazır bulundu.
Caddenin altyapısı daha sağlıklı bir hale gelecek
Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde 17 ilçede de yatırımlara tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin Kırkağaç ilçemizde planladığı prestij cadde için altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında caddemizde aşırı yağışlarda oluşabilecek su taşkınları için önlem almış olacağız. Tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra hem cadde sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş olacak hem de ilçemizin güzelliğine prestij katacak” diye konuştu
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.