İBT WEB

Başkan 23 nisanı çocuklarla kutladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 26.04.2021 - 10:58, Güncelleme: 26.04.2021 - 10:58 3210+ kez okundu.
 

Başkan 23 nisanı çocuklarla kutladı

Başkan 23 nisanı çocuklarla kutladı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ve T.B.M.M’NİN Kuruluşunun 101. Yıl dönümünde mahallelerde ki çocukları ziyaret ederek Bayramı onlarla birlikte kutladı. Başkan Yavuz, kutlama programını eşi Gülen Yavuz Denizoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan ve Belediye Birim Müdürleri ile birlikte gerçekleştirdi. YAVUZ, kutlama programında Çocuklara ve Vatandaşlara Şanlı Türk Bayrağı dağıtıp, çocuklara ayrıca balon satan yaşlı bir kadında ki bütün balonları alıp hediye etti. Hayat Bayram olsa şarkısı eşliğinde ve büyük bir coşku içerisinde geçen kutlama programında Başkan YAVUZ beraberindekilerle birlikte 23 Nisan Doğum tarihli çocuklara pasta kesip doğum günlerini kutladı. Program boyunca Başkan YAVUZ, “ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİ.”
Başkan 23 nisanı çocuklarla kutladı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ve T.B.M.M’NİN Kuruluşunun 101. Yıl dönümünde mahallelerde ki çocukları ziyaret ederek Bayramı onlarla birlikte kutladı.

Başkan Yavuz, kutlama programını eşi Gülen Yavuz Denizoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan ve Belediye Birim Müdürleri ile birlikte gerçekleştirdi.

YAVUZ, kutlama programında Çocuklara ve Vatandaşlara Şanlı Türk Bayrağı dağıtıp, çocuklara ayrıca balon satan yaşlı bir kadında ki bütün balonları alıp hediye etti.

Hayat Bayram olsa şarkısı eşliğinde ve büyük bir coşku içerisinde geçen kutlama programında Başkan YAVUZ beraberindekilerle birlikte 23 Nisan Doğum tarihli çocuklara pasta kesip doğum günlerini kutladı.

Program boyunca Başkan YAVUZ, “ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİ.”

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.