İBT WEB

Başkan Aydoğdu’dan engeli Aykut’a destek

26.08.2020 - 09:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3301+ kez okundu.
 

Başkan Aydoğdu’dan engeli Aykut’a destek

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, özel gereksinimli Mehmet Emin Aykut’a engelli sandalye hediye etti. Başkan Aydoğdu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden yüzde 98 özel gereksinimli ve yürüme engelli olan Mehmet Emin Aykut’a akülü sandalye desteğinde bulundu. Baba Necati Düzen, kendilerini yalnız bırakmayan kendilerine her konuda yardım elini uzatan, kendilerini umutlandıran ve özel gereksinimli çocukları Mehmet Emin Aykut’ın hayallerini gerçekleştiren dernek başkanı Aydoğdu’ya teşekkür etti. Başkan Aydoğdu ise, özel gereksinimli Mehmet Emin Aykut’a akülü sandalye hediye ettiklerini belirterek, ayrıca Yüksekova Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden 45 yaşındaki şeker hastalığı ve eklem romatizma hastalığı nedeniyle 13 yıldır yürüyemeyen Münire Düzen’i evinde ziyaret ettiklerini söyledi. Aydoğdu, ”Münire Düzen’i evin’de ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Eşi Necati Düzen’den bilgi alarak Münire teyzemizin ağır bir hastalık geçirdiğini öğrendik. Teyzemizin bütün ihtiyaçlarını dernek olarak karşılayacağını sözünü verdik. Özel gereksinimli çocuklarımızın ve diğer engelli kardeşlerimizin coğrafya tanımaksızın her zaman ve her yerden rengi ve sesi olmaya çalışacağız” dedi.
Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, özel gereksinimli Mehmet Emin Aykut’a engelli sandalye hediye etti.
Başkan Aydoğdu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden yüzde 98 özel gereksinimli ve yürüme engelli olan Mehmet Emin Aykut’a akülü sandalye desteğinde bulundu. Baba Necati Düzen, kendilerini yalnız bırakmayan kendilerine her konuda yardım elini uzatan, kendilerini umutlandıran ve özel gereksinimli çocukları Mehmet Emin Aykut’ın hayallerini gerçekleştiren dernek başkanı Aydoğdu’ya teşekkür etti.
Başkan Aydoğdu ise, özel gereksinimli Mehmet Emin Aykut’a akülü sandalye hediye ettiklerini belirterek, ayrıca Yüksekova Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden 45 yaşındaki şeker hastalığı ve eklem romatizma hastalığı nedeniyle 13 yıldır yürüyemeyen Münire Düzen’i evinde ziyaret ettiklerini söyledi. Aydoğdu, ”Münire Düzen’i evin’de ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Eşi Necati Düzen’den bilgi alarak Münire teyzemizin ağır bir hastalık geçirdiğini öğrendik. Teyzemizin bütün ihtiyaçlarını dernek olarak karşılayacağını sözünü verdik. Özel gereksinimli çocuklarımızın ve diğer engelli kardeşlerimizin coğrafya tanımaksızın her zaman ve her yerden rengi ve sesi olmaya çalışacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.