İBT WEB

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ TAN CAMİİ KEBİR VE KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 07.01.2022 - 11:15, Güncelleme: 07.01.2022 - 11:15 1598+ kez okundu.
 

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ TAN CAMİİ KEBİR VE KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ TAN CAMİİ KEBİR VE KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliğine verdiği önem doğrultusunda esnaf ve vatandaşla kucaklaşmaya devam ederken, bu kapsamda Camii Kebir ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren, bulduğu her fırsatta esnafları ziyaret ederek gönüllere dokunan Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Camii Kebir ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında sigara alan bir vatandaşla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, sigaranın maddi zararlarının yanında sağlık açısından da olumsuz etkilerinden de bahsederek, tavsiyelerde bulundu.  Camii Kebir ve Kapalı Çarşı’da tek tek esnaf dükkânlarını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, esnafların taleplerini dinleyerek, onlara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Büyükkılıç, ziyaret esnasında çocuklara hediyeler vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirirdi, vatandaşa lokum ve helva da ikram etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde gönül belediyeciliği anlayışı içerisinde hizmet ettiklerini belirterek, “Yerel yöneticiler olarak bizleri seçen, bizlere güvenen vatandaşlarımızla her an beraber olmaya özen gösteriyoruz” dedi.
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ TAN CAMİİ KEBİR VE KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliğine verdiği önem doğrultusunda esnaf ve vatandaşla kucaklaşmaya devam ederken, bu kapsamda Camii Kebir ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

Vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren, bulduğu her fırsatta esnafları ziyaret ederek gönüllere dokunan Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Camii Kebir ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında sigara alan bir vatandaşla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, sigaranın maddi zararlarının yanında sağlık açısından da olumsuz etkilerinden de bahsederek, tavsiyelerde bulundu. 

Camii Kebir ve Kapalı Çarşı’da tek tek esnaf dükkânlarını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, esnafların taleplerini dinleyerek, onlara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Büyükkılıç, ziyaret esnasında çocuklara hediyeler vererek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirirdi, vatandaşa lokum ve helva da ikram etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde gönül belediyeciliği anlayışı içerisinde hizmet ettiklerini belirterek, “Yerel yöneticiler olarak bizleri seçen, bizlere güvenen vatandaşlarımızla her an beraber olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.