İBT WEB

Başkan Çiftçi: "Projelerimiz hızla devam ediyor"

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2022 - 15:27, Güncelleme: 16.02.2022 - 15:21 2413+ kez okundu.
 

Başkan Çiftçi: "Projelerimiz hızla devam ediyor"

Başkan Çiftçi: "Projelerimiz hızla devam ediyor"

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye yeni kimlik kazandıracak ve değer katacak projelerin devam ettiğini söyledi.Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, esnafla bir araya geldi. Esnafın görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, küçük sanayi sitesi projesiyle ilgili gelinen süreç hakkında bilgiler aktararak, "İlçeye yeni kimlik kazandıracak ve değer katacak projelerimiz hızla devam ediyor" dedi. Çiftçi; Çayırova Devlet Hastanesi, Kent Meydanı ve diğer projelerin son aşamaları hakkında da açıklamalarda bulundu.
Başkan Çiftçi: "Projelerimiz hızla devam ediyor"
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye yeni kimlik kazandıracak ve değer katacak projelerin devam ettiğini söyledi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, esnafla bir araya geldi. Esnafın görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, küçük sanayi sitesi projesiyle ilgili gelinen süreç hakkında bilgiler aktararak, "İlçeye yeni kimlik kazandıracak ve değer katacak projelerimiz hızla devam ediyor" dedi. Çiftçi; Çayırova Devlet Hastanesi, Kent Meydanı ve diğer projelerin son aşamaları hakkında da açıklamalarda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.