İBT WEB

Başkan Deveciler, Bahçelievler Mahallesi'nde Halkla Buluştu

13.03.2024 - 02:42, Güncelleme: 13.03.2024 - 02:42 867+ kez okundu.
 

Başkan Deveciler, Bahçelievler Mahallesi'nde Halkla Buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’ndeki hemşehrileriyle bir araya geldi. Bahçelievler Mahallesi girişinde bulunan kahvehanelerde hemşehrileriyle buluşan Başkan Deveciler ve ekibi ziyaretlerine Bahçelievler Karadenizliler Lokali’nde devam etti. Mahallelilerin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Deveciler ve ekibi, “Burhaniye’mizin değişimi ve gelişimi için bu yola çıktık. İlk günkü heyecanım hiçbir zaman dinmedi. Aynı heyecan ve aşkla ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ortak akıl ile yönettiğimiz ilçemizin gelişimi için hemşehrilerimizle birlikte fikir alışverişlerinde bulunduk. ‘Değişen ve Gelişen Burhaniye’ vizyonuyla hareket edeceğimiz projelerimizi vatandaşlar ımızla paylaştık. 31 Mart’ta hemşehrilerimizin teveccühleri ile görevimize devam edeceğimize inancımız tam. Projelerimizi ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’ndeki hemşehrileriyle bir araya geldi.

Bahçelievler Mahallesi girişinde bulunan kahvehanelerde hemşehrileriyle buluşan Başkan Deveciler ve ekibi ziyaretlerine Bahçelievler Karadenizliler Lokali’nde devam etti.

Mahallelilerin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Deveciler ve ekibi, “Burhaniye’mizin değişimi ve gelişimi için bu yola çıktık. İlk günkü heyecanım hiçbir zaman dinmedi. Aynı heyecan ve aşkla ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ortak akıl ile yönettiğimiz ilçemizin gelişimi için hemşehrilerimizle birlikte fikir alışverişlerinde bulunduk. ‘Değişen ve Gelişen Burhaniye’ vizyonuyla hareket edeceğimiz projelerimizi vatandaşlar ımızla paylaştık. 31 Mart’ta hemşehrilerimizin teveccühleri ile görevimize devam edeceğimize inancımız tam. Projelerimizi ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.