İBT WEB

Başkan Doğru’dan Başkan Şahin’e teşekkür

Genel 06.05.2020 - 08:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2122+ kez okundu.
 

Başkan Doğru’dan Başkan Şahin’e teşekkür

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 pandemi salgını ile mücadele kapsamında Araban ilçesindeki cadde ve kaldırımlarda dezenfekte hijyen çalışması yaptı. Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru sosyal medya hesabından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki cadde ve kaldırımlarda yaptığı dezenfekte hijyen çalışmaları için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti. Başkan Doğru mesajında, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in başlatmış olduğu ‘Gaziantep Evim Temizlik Geleneğim’ hijyen seferberliği İlçemizde devam ediyor. İlçem adına kendilerine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 pandemi salgını ile mücadele kapsamında Araban ilçesindeki cadde ve kaldırımlarda dezenfekte hijyen çalışması yaptı. Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru sosyal medya hesabından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki cadde ve kaldırımlarda yaptığı dezenfekte hijyen çalışmaları için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.
Başkan Doğru mesajında, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in başlatmış olduğu ‘Gaziantep Evim Temizlik Geleneğim’ hijyen seferberliği İlçemizde devam ediyor. İlçem adına kendilerine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.