İBT WEB

Başkan Gerenli Burcu Sabancıların iş yeri açılışında

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 05.04.2021 - 10:44, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:44 2221+ kez okundu.
 

Başkan Gerenli Burcu Sabancıların iş yeri açılışında

Başkan Gerenli Burcu Sabancıların iş yeri açılışında

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Burcu Sabancılar’ın “Sabancılar Optik” isimli iş yerinin ikinci şubesinin açılışına katıldı. Kurdele kesimi öncesinde konuşma yapan Başkan Gerenli, Sabancılar’ı bir kadın iş insanı olarak yarattığı istihdam için tebrik etti.    Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Burcu Sabancılar’ın sahibi olduğu “Sabancılar Optik’in” ikinci Şubesi İstiklal Mahallesi Beyaz Siteler’de açıldı. Açılışa Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve eşi Aysu Yetim Gerenli, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, CHP Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.    Kadın istihdamı vurgusu   Açılış töreni öncesinde konuşma gerçekleştiren Başkan Gerenli, Burcu Sabancılar’ın açtığı iş yerinin toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili tartışmaların büyüdüğü, kadın cinayetlerinin arttığı ve kadın istihdamıyla ilgili sorunların arttığı bir dönemde olduğunu belirterek, “Böyle bir dönemde Lüleburgaz’da gurur duyduğumuz bir kadın arkadaşımızın işletmesinin açılışını yapmaktan gurur duyuyorum. Kendisi bir anne, demokrat,  mücadeleci bir Cumhuriyet kadını, belediye meclis üyesi ve aynı zamanda mesleğini yıllardır başarıyla gerçekleştiren, Lüleburgaz’da ikinci şubeyi açarak hem girişimciliğe hem de istihdama olan katkısıyla önemli bir iş insanı. Kendisini canı gönülden kutluyorum” dedi.   
Başkan Gerenli Burcu Sabancıların iş yeri açılışında

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Burcu Sabancılar’ın “Sabancılar Optik” isimli iş yerinin ikinci şubesinin açılışına katıldı. Kurdele kesimi öncesinde konuşma yapan Başkan Gerenli, Sabancılar’ı bir kadın iş insanı olarak yarattığı istihdam için tebrik etti. 

 

Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Burcu Sabancılar’ın sahibi olduğu “Sabancılar Optik’in” ikinci Şubesi İstiklal Mahallesi Beyaz Siteler’de açıldı. Açılışa Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve eşi Aysu Yetim Gerenli, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, CHP Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Kadın istihdamı vurgusu

 

Açılış töreni öncesinde konuşma gerçekleştiren Başkan Gerenli, Burcu Sabancılar’ın açtığı iş yerinin toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili tartışmaların büyüdüğü, kadın cinayetlerinin arttığı ve kadın istihdamıyla ilgili sorunların arttığı bir dönemde olduğunu belirterek, “Böyle bir dönemde Lüleburgaz’da gurur duyduğumuz bir kadın arkadaşımızın işletmesinin açılışını yapmaktan gurur duyuyorum. Kendisi bir anne, demokrat,  mücadeleci bir Cumhuriyet kadını, belediye meclis üyesi ve aynı zamanda mesleğini yıllardır başarıyla gerçekleştiren, Lüleburgaz’da ikinci şubeyi açarak hem girişimciliğe hem de istihdama olan katkısıyla önemli bir iş insanı. Kendisini canı gönülden kutluyorum” dedi. 

 

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.