İBT WEB

BAŞKAN ÖZGAN HALKLA İÇ İÇE

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 28.05.2021 - 15:46, Güncelleme: 28.05.2021 - 15:46 1368+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZGAN HALKLA İÇ İÇE

BAŞKAN ÖZGAN HALKLA İÇ İÇE

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan,  Kozan’ın birçok mekanında gençlerle ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbette bulunuyor. Yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde gençlerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan, gençlerin ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Özgan, “Hizmet aşkıyla başladığımız bu görevde yapılabilecek hizmetlerin yanında yapılamaz denen işleri de bir bir gerçeğe dönüştürdük. Bu memleketin bir evladı olarak halkımızla iç içe olup, onların istek ve taleplerini değerlendirerek günlük değil kalıcı hizmetler yapma gayreti ile dün olduğu gibi bugün de çalışıyoruz. "dedi. 2004 yılında yönetime geldiklerinde Kozan’da saat akşam beşten sonra hayattın bittiğini belirten Belediye Başkanı Kazım Özgan, “ Şimdi ise elbette öyle değil.  Atatürk Parkı ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi parklarımız başta olmak üzere Kozan Kalesi, Dağılcak Mesire Alanı, baraj kıyısı ve İskele Kafe, Sodes Düşler Alemi, Konaklar, Tarihi çarşılarımız ile sayamadığımız birçok mekanımız sosyal yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlamıştır.” şeklinde konuştu. Bugünlerde pandemiden dolayı hareketliliğin çok az olduğunu belirten Kazım Özgan,  “2004 yılından başlayarak  Kozan’ımıza kazandırmış olduğumuz hizmetler ilçemizin  sosyal yaşam kalitesi artmıştır. Bugün ise Millet Bahçesi gibi şehrin kalbi olan bir mekanı Kozan halkına kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kozan’ımız bağrında her daim yiğit evlatlar yetiştirmiştir. Bu şehrimiz insanları da hizmetlerin en güzelini hak ediyor” ifadesi ile duygularını dile getirdi. Vatandaşlar ise, “İşte biz böyle başkan istiyoruz seçimden seçime değil her daim aramızda olan bir başkan istiyoruz. Sayın başkanı da Kozan’a kattıkları için tebrik ediyoruz” dediler.  
BAŞKAN ÖZGAN HALKLA İÇ İÇE

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan,  Kozan’ın birçok mekanında gençlerle ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbette bulunuyor.

Yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde gençlerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan, gençlerin ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Özgan, “Hizmet aşkıyla başladığımız bu görevde yapılabilecek hizmetlerin yanında yapılamaz denen işleri de bir bir gerçeğe dönüştürdük. Bu memleketin bir evladı olarak halkımızla iç içe olup, onların istek ve taleplerini değerlendirerek günlük değil kalıcı hizmetler yapma gayreti ile dün olduğu gibi bugün de çalışıyoruz. "dedi.

2004 yılında yönetime geldiklerinde Kozan’da saat akşam beşten sonra hayattın bittiğini belirten Belediye Başkanı Kazım Özgan, “ Şimdi ise elbette öyle değil.  Atatürk Parkı ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi parklarımız başta olmak üzere Kozan Kalesi, Dağılcak Mesire Alanı, baraj kıyısı ve İskele Kafe, Sodes Düşler Alemi, Konaklar, Tarihi çarşılarımız ile sayamadığımız birçok mekanımız sosyal yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlamıştır.” şeklinde konuştu.

Bugünlerde pandemiden dolayı hareketliliğin çok az olduğunu belirten Kazım Özgan,  “2004 yılından başlayarak  Kozan’ımıza kazandırmış olduğumuz hizmetler ilçemizin  sosyal yaşam kalitesi artmıştır. Bugün ise Millet Bahçesi gibi şehrin kalbi olan bir mekanı Kozan halkına kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kozan’ımız bağrında her daim yiğit evlatlar yetiştirmiştir. Bu şehrimiz insanları da hizmetlerin en güzelini hak ediyor” ifadesi ile duygularını dile getirdi.

Vatandaşlar ise, “İşte biz böyle başkan istiyoruz seçimden seçime değil her daim aramızda olan bir başkan istiyoruz. Sayın başkanı da Kozan’a kattıkları için tebrik ediyoruz” dediler.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.