İBT WEB

Başkan Ulutaş:" 54 mahallede hizmet için varız"

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2022 - 15:01, Güncelleme: 11.05.2022 - 14:57 1476+ kez okundu.
 

Başkan Ulutaş:" 54 mahallede hizmet için varız"

Başkan Ulutaş:" 54 mahallede hizmet için varız"

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, Başkan Mutlu Ulutaş, hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu, muhtarların taleplerini dinledi.Geçen üç yıl içinde güzel hizmetlere vesile olmaya çalıştıklarını söyleyen Ulutaş, bundan sonraki süreçte de çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.Kaş’ta yakın zamanda güreş, festival gibi organizasyonlar yapacaklarını belirten ve ilçenin önemini vurgulayan Başkan Mutlu Ulutaş, “Bunun farkında olarak, vazifemizi yürütmeye çalışıyoruz. 54 mahallemizin yerleşim birimlerinde vatandaşların memnuniyetiyle ilgili hassasiyet gösteriyoruz. Siz muhtarlar olarak, vatandaşların talebini ilgili kuruma iletiyorsunuz. Biz de belediye olarak, her mahallemize, muhtarımıza hizmet vermek istiyoruz, bunun gayreti içerisindeyiz.” dedi.Muhtarlar, Başkan Ulutaş’a toplantı ve mahallelerine verdiği destekler dolayısıyla teşekkür etti.AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı, muhtarların talep ve önerilerinin değerlendirilmesiyle son buldu.
Başkan Ulutaş:" 54 mahallede hizmet için varız"
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, Başkan Mutlu Ulutaş, hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu, muhtarların taleplerini dinledi.
Geçen üç yıl içinde güzel hizmetlere vesile olmaya çalıştıklarını söyleyen Ulutaş, bundan sonraki süreçte de çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Kaş’ta yakın zamanda güreş, festival gibi organizasyonlar yapacaklarını belirten ve ilçenin önemini vurgulayan Başkan Mutlu Ulutaş, “Bunun farkında olarak, vazifemizi yürütmeye çalışıyoruz. 54 mahallemizin yerleşim birimlerinde vatandaşların memnuniyetiyle ilgili hassasiyet gösteriyoruz. Siz muhtarlar olarak, vatandaşların talebini ilgili kuruma iletiyorsunuz. Biz de belediye olarak, her mahallemize, muhtarımıza hizmet vermek istiyoruz, bunun gayreti içerisindeyiz.” dedi.
Muhtarlar, Başkan Ulutaş’a toplantı ve mahallelerine verdiği destekler dolayısıyla teşekkür etti.
AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı, muhtarların talep ve önerilerinin değerlendirilmesiyle son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.