İBT WEB

BAŞKAN ÜNÜVAR DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.10.2021 - 15:32, Güncelleme: 08.10.2021 - 15:32 3369+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÜNÜVAR DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

BAŞKAN ÜNÜVAR DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Gülnar Belediye Başkanı Sayın Alpaslan ÜNÜVAR bölgemizde yaşanan yangınlarda büyük emek ve fedakarlık gösteren mahalle muhtarlarımıza teşekkür belgesi verdi. Gülnar Kaymakamlığınca düzenlenen muhtarlar toplantısında, Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI ile birlikte Aydıncık, Yeşilovacık’ da başlayan ve Gülnar Dedeler Mahalle sınırına kadar dayanan yangında canla başla çalışan, mücadele eden, yardımda bulunan tüm mahalle muhtarlarına teşekkür belgelerini takdim etti. Kültür merkezinde gerçekleşen toplantıya; “ İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, kurum amirleri ve muhtarlar katılım sağladılar. Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR yaptığı açıklamada; “ Bu yaz bölgemizde yaşadığımız yangın felaketinde ciğerlerimiz yandı. İlerleyen yangın ilçemizin Dedeler Mahalle sınırına kadar da dayanmıştı. Gülnarlı hemşehrilerimiz, mahalle muhtarlarımız ve canla başla çalışan ekiplerimiz sayesinde yangının kontrol altına alınması sağlandı. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir ve muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Bunu en iyi şekilde bizler gördük. Muhtarlarımız, Gülnarlı hemşehrilerimiz, Belediye ekiplerimiz, itfaiye ekiplerimiz ve tüm diğer ekipler canla başla yangınlarda görev aldı. O görevlerde destek oldular. Her alanda, her saniyesinde, her zerresinde oradaydılar. Bu konuda gerek yangınlarının söndürülerek diğer mahalle ve merkezlere sıçramasını engellemek adına gece gündüz demeden cansiperane bir şekilde göstermiş olduğunuz üstün fedakarlıklarından ve cesaretlerinden dolayı gerek sonrasında yapılan yardımlardan dolayı siz değerli muhtarlarımızla ve Gülnarlı hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz, Allah herkesten razı olsun, tüm emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden felaketlerden korusun “ dedi.  
BAŞKAN ÜNÜVAR DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ


Gülnar Belediye Başkanı Sayın Alpaslan ÜNÜVAR bölgemizde yaşanan yangınlarda büyük emek ve fedakarlık gösteren mahalle muhtarlarımıza teşekkür belgesi verdi. Gülnar Kaymakamlığınca düzenlenen muhtarlar toplantısında, Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI ile birlikte Aydıncık, Yeşilovacık’ da başlayan ve Gülnar Dedeler Mahalle sınırına kadar dayanan yangında canla başla çalışan, mücadele eden, yardımda bulunan tüm mahalle muhtarlarına teşekkür belgelerini takdim etti. Kültür merkezinde gerçekleşen toplantıya; “ İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, kurum amirleri ve muhtarlar katılım sağladılar. Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR yaptığı açıklamada; “ Bu yaz bölgemizde yaşadığımız yangın felaketinde ciğerlerimiz yandı. İlerleyen yangın ilçemizin Dedeler Mahalle sınırına kadar da dayanmıştı. Gülnarlı hemşehrilerimiz, mahalle muhtarlarımız ve canla başla çalışan ekiplerimiz sayesinde yangının kontrol altına alınması sağlandı. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir ve muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Bunu en iyi şekilde bizler gördük. Muhtarlarımız, Gülnarlı hemşehrilerimiz, Belediye ekiplerimiz,
itfaiye ekiplerimiz ve tüm diğer ekipler canla başla yangınlarda görev aldı. O görevlerde destek oldular. Her alanda, her saniyesinde, her zerresinde oradaydılar. Bu konuda gerek yangınlarının söndürülerek diğer mahalle ve merkezlere sıçramasını engell emek adına gece gündüz demeden cansiperane bir şekilde göstermiş olduğunuz üstün fedakarlıklarından ve cesaretlerinden dolayı gerek sonrasında yapılan yardımlardan dolayı siz değerli muhtarlarımızla ve Gülnarlı hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz, Allah herkesten razı olsun, tüm emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden felaketlerden korusun “ dedi.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.