İBT WEB

BAŞKAN YILMAZ, İKİNCİ BAHARINI YAŞAYAN ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 20.02.2021 - 15:36, Güncelleme: 25.02.2021 - 21:15 3069+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, İKİNCİ BAHARINI YAŞAYAN ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Mersinin Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmazın kıydığı nikahla ikinci baharlarına evet dedi.

  Evlenmek için belediyeye başvuran 73 yaşındaki Cumali Barışkaner ve 60 yaşındaki Arzu Bayraktar çiftine sürpriz hazırlayan Toroslar Belediyesi, çifti nikah salonunda ikinci bahar şarkısıyla karşıladı, salona 'İkinci baharınızda mutluluğunuz daim olsun' pankartı asıldı, beyaz güllerden oluşan gelin çiçeği hazırlandı. Çiftin nikahını kıyan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Ruhu, gönlü genç çiftimize mutluluklar dilerim" dedi.   Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın kıydığı nikahla ikinci baharlarına evet dedi.   2020 yılında 2 bin 157 çiftin nikah akitlerini gerçekleştiren Toroslar Belediyesi, yeni yılda yeni bir hayata merhaba diyen Barışkaner ve Bayraktar çiftinin mutluluklarına ve heyecanlarına da ortak oldu.   Toroslar Belediyesi Nikah Salonu'na ikinci bahar şarkısıyla giren çift, Başkan Yılmaz'ın kendileri için hazırlattığı gelin buketi ve pankartı görünce mutluluğunu gizleyemedi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan nikah törenine çiftin ailesi ve yakınları katıldı.   Nikah sırasında Başkan Yılmaz, damat Cumali Barışkaner'e "Evlenme isteğinizi sorayım mı?" diyerek, esprili bir şekilde hitap ederken, damat Barışkaner'in heyecanı ise gözlerden kaçmadı. Barışkaner, evet cevabını; "Dünyaya bir daha gelsem bir daha evlenirim Arzu hanımla" diyerek yanıtladı.   "Aile Demek, Toroslar Demek"   Nikahın ardından evlilik cüzdanlarını çifte takdim eden Başkan Yılmaz, ikinci baharlarını yaşayan çifte mutluluklar dileyerek; "Gönlü ve ruhu genç çiftimizin nikahlarını kıyarak mutluluklarını paylaştık. Bizlere bu anı ve güzelliği yaşattıkları için teşekkür ederiz. Kendilerine, sağlıklı, mutlu ve sevdikleriyle beraber uzun bir ömür diliyorum" dedi.   "Bu Mutlu Günümüz, Başkanımızın Sürpriziyle Taçlandı"   Mutluluğa evet diyen çift ise Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Toroslar Belediyemizin nikah salonunda çok güzel bir kutlamayla karşılaştık. İkinci baharımızı yaşıyoruz ve çok mutluyuz.  Başkanımıza ve değerli ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar" ifadelerini kullandı.
Mersinin Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmazın kıydığı nikahla ikinci baharlarına evet dedi.

 

Evlenmek için belediyeye başvuran 73 yaşındaki Cumali Barışkaner ve 60 yaşındaki Arzu Bayraktar çiftine sürpriz hazırlayan Toroslar Belediyesi, çifti nikah salonunda ikinci bahar şarkısıyla karşıladı, salona 'İkinci baharınızda mutluluğunuz daim olsun' pankartı asıldı, beyaz güllerden oluşan gelin çiçeği hazırlandı. Çiftin nikahını kıyan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Ruhu, gönlü genç çiftimize mutluluklar dilerim" dedi.

 

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın kıydığı nikahla ikinci baharlarına evet dedi.

 

2020 yılında 2 bin 157 çiftin nikah akitlerini gerçekleştiren Toroslar Belediyesi, yeni yılda yeni bir hayata merhaba diyen Barışkaner ve Bayraktar çiftinin mutluluklarına ve heyecanlarına da ortak oldu.

 

Toroslar Belediyesi Nikah Salonu'na ikinci bahar şarkısıyla giren çift, Başkan Yılmaz'ın kendileri için hazırlattığı gelin buketi ve pankartı görünce mutluluğunu gizleyemedi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan nikah törenine çiftin ailesi ve yakınları katıldı.

 

Nikah sırasında Başkan Yılmaz, damat Cumali Barışkaner'e "Evlenme isteğinizi sorayım mı?" diyerek, esprili bir şekilde hitap ederken, damat Barışkaner'in heyecanı ise gözlerden kaçmadı. Barışkaner, evet cevabını; "Dünyaya bir daha gelsem bir daha evlenirim Arzu hanımla" diyerek yanıtladı.

 

"Aile Demek, Toroslar Demek"

 

Nikahın ardından evlilik cüzdanlarını çifte takdim eden Başkan Yılmaz, ikinci baharlarını yaşayan çifte mutluluklar dileyerek; "Gönlü ve ruhu genç çiftimizin nikahlarını kıyarak mutluluklarını paylaştık. Bizlere bu anı ve güzelliği yaşattıkları için teşekkür ederiz. Kendilerine, sağlıklı, mutlu ve sevdikleriyle beraber uzun bir ömür diliyorum" dedi.

 

"Bu Mutlu Günümüz, Başkanımızın Sürpriziyle Taçlandı"

 

Mutluluğa evet diyen çift ise Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Toroslar Belediyemizin nikah salonunda çok güzel bir kutlamayla karşılaştık. İkinci baharımızı yaşıyoruz ve çok mutluyuz.  Başkanımıza ve değerli ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar" ifadelerini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.