İBT WEB

Bayrağı çalınan esnafa belediye ve jandarmadan bayrak ve Kur’an hediyesi

Genel 07.05.2020 - 07:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2499+ kez okundu.
 

Bayrağı çalınan esnafa belediye ve jandarmadan bayrak ve Kur’an hediyesi

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde iş yerindeki asılı Türk bayrağı kopartılarak çalınan esnafa jandarma ve belediye, bayrak ve Kur’an’ı kerim hediye etti. Nallıhan’da bir iş yerinde asılı Türk bayrağı, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kopartılarak çalındı. Olaydan haberdar olan Çayırhan Jandarma Karakol ekipleri ve Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, iş yerini ziyaret ederek Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Karakol Komutanı Adnan Bayram ve Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, böyle hassas bir durumda sessiz kalmadığı için iş yeri sahibi Hüseyin Doğan’a teşekkür etti. Jandarma tarafından Türk bayrağı iş yerine asıldı.
Ankara’nın Nallıhan ilçesinde iş yerindeki asılı Türk bayrağı kopartılarak çalınan esnafa jandarma ve belediye, bayrak ve Kur’an’ı kerim hediye etti.
Nallıhan’da bir iş yerinde asılı Türk bayrağı, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kopartılarak çalındı. Olaydan haberdar olan Çayırhan Jandarma Karakol ekipleri ve Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, iş yerini ziyaret ederek Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Karakol Komutanı Adnan Bayram ve Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, böyle hassas bir durumda sessiz kalmadığı için iş yeri sahibi Hüseyin Doğan’a teşekkür etti. Jandarma tarafından Türk bayrağı iş yerine asıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.