İBT WEB

Bayram tatilinin gözdesi; Çameli

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 13:44, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:46 1327+ kez okundu.
 

Bayram tatilinin gözdesi; Çameli

Bayram tatilinin gözdesi; Çameli

Denizli’nin Çameli içesi insanları etkileyen doğa güzellikleriyle bayram tatili için gözde yerler haline geldi.Doğa tatili yapmak için en uygun yerler arasında yer alan ve el değmemiş ormanları ile gözde yerler haline gelen Çameli ilçesi, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla ilgi odağı oldu. Kamp alanları, bisiklet rotaları, yamaç paraşütü, tırmanış yerleri ve daha birçok aktivitesi bulunan ilçe, yerli ve yabancı turistlerini şimdiden ağırlamaya başladı. Karaman Gölü, Kolak Gölü ve Emecik Kanyonu gibi güzelliklerini de içinde barındıran Çameli, sıcak kanlı insanlarıyla da örnek bir ilçe.
Bayram tatilinin gözdesi; Çameli
Denizli’nin Çameli içesi insanları etkileyen doğa güzellikleriyle bayram tatili için gözde yerler haline geldi.

Doğa tatili yapmak için en uygun yerler arasında yer alan ve el değmemiş ormanları ile gözde yerler haline gelen Çameli ilçesi, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla ilgi odağı oldu. Kamp alanları, bisiklet rotaları, yamaç paraşütü, tırmanış yerleri ve daha birçok aktivitesi bulunan ilçe, yerli ve yabancı turistlerini şimdiden ağırlamaya başladı. Karaman Gölü, Kolak Gölü ve Emecik Kanyonu gibi güzelliklerini de içinde barındıran Çameli, sıcak kanlı insanlarıyla da örnek bir ilçe.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.