İBT WEB

Bayramşah Mahallesine Daha Verimli ve Kesintisiz Su

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 20.02.2022 - 09:36, Güncelleme: 21.02.2022 - 09:36 1303+ kez okundu.
 

Bayramşah Mahallesine Daha Verimli ve Kesintisiz Su

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bayramşah mahallesinde içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştirerek, daha verimli ve kesintisiz su sağladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bayramşah mahallesinde içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştirerek, daha verimli ve kesintisiz su sağladı. Mahalle muhtarı Yücel Ünlü, “Sorunlarımız çözülüyor, MASKİ her zaman bizlerin yanında. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün bizlere desteğini sürdürüyor, bizleri yalnız bırakmıyor” ifadelerini kullandı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince Demirci ilçesine bağlı Bayramşah Mahallesinde içme suyu isale hattında 400 metrelik yenileme çalışması yapıldı.. Eski hattın çapının küçük olması ve sık sık arızalara sebebiyet vermesi nedeniyle gerçekleştirilen çalışma ile Bayramşah’ın su sorunu çözüldü. “Cengiz Ergün ile yalnız değiliz” Bayramşah mahalle muhtarı Yücel Ünlü, “İçme suyu hattımızda sık sık arızalar meydana geliyordu. Boruların eski ve ömrünü tamamlamış olması nedeniyle bu sorunları yaşıyorduk. MASKİ ekiplerine bildirdik. Hızlı bir şekilde kontrolleri sağlayıp, çalışmayı gerçekleştirdiler. Sorunumuz çözüldü, depomuza su geldi. Yapılan çalışmadan çok memnunuz. MASKİ her zaman bizlerin yanında. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün bizlere her zaman destek veriyor, bizleri yalnız bırakmıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bayramşah mahallesinde içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştirerek, daha verimli ve kesintisiz su sağladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bayramşah mahallesinde içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştirerek, daha verimli ve kesintisiz su sağladı. Mahalle muhtarı Yücel Ünlü, “Sorunlarımız çözülüyor, MASKİ her zaman bizlerin yanında. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün bizlere desteğini sürdürüyor, bizleri yalnız bırakmıyor” ifadelerini kullandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince Demirci ilçesine bağlı Bayramşah Mahallesinde içme suyu isale hattında 400 metrelik yenileme çalışması yapıldı.. Eski hattın çapının küçük olması ve sık sık arızalara sebebiyet vermesi nedeniyle gerçekleştirilen çalışma ile Bayramşah’ın su sorunu çözüldü.

“Cengiz Ergün ile yalnız değiliz”

Bayramşah mahalle muhtarı Yücel Ünlü, “İçme suyu hattımızda sık sık arızalar meydana geliyordu. Boruların eski ve ömrünü tamamlamış olması nedeniyle bu sorunları yaşıyorduk. MASKİ ekiplerine bildirdik. Hızlı bir şekilde kontrolleri sağlayıp, çalışmayı gerçekleştirdiler. Sorunumuz çözüldü, depomuza su geldi. Yapılan çalışmadan çok memnunuz. MASKİ her zaman bizlerin yanında. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün bizlere her zaman destek veriyor, bizleri yalnız bırakmıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.