İBT WEB

Belediye eski çalışanı evinde ölü bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 16:47, Güncelleme: 28.12.2022 - 15:35 710+ kez okundu.
 

Belediye eski çalışanı evinde ölü bulundu

Belediye eski çalışanı evinde ölü bulundu

Orhangazi Belediyesinde uzun yıllar muhasebe bölümünde çalıştıktan sonra emekliye ayrılan 61 yaşındaki Recep Adamoğlu, evinde ölü bulundu. İstanbul’da yaşayan oğlunun telefonla ulaşamadığı Recep Adamoğlu’nun evine giden polis ekipleri, çilingir yardımı ile evi açtıklarında Adamoğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı.Olay, Orhangazi Muradiye Mahallesi Alper Sokak’taki bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Orhangazi Belediyesi’nde uzun yıllar muhasebe bölümünde çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Recep Adamoğlu’ndan haber alamayan oğlu, durumu Orhangazi’de yaşayan ablasına bildirdi. Recep Adamoğlu’nun evine gelen kızı da kendisine ulaşamayınca ve kapı açılmayınca, durumu polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen polis ekipleri çilingir yardımı ile kapıyı açtıklarında Recep Adamoğlu’nun cansız bedeni ile karşılaştı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen 2 çocuk babası Adamoğlu’nun cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Recep Adamoğlu’nun eşinin bir süreliğine İstanbul’da yaşayan oğlunun yanına gittiği ve Adamoğlu’nun evinde bir süredir yalnız kaldığı belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Belediye eski çalışanı evinde ölü bulundu
Orhangazi Belediyesinde uzun yıllar muhasebe bölümünde çalıştıktan sonra emekliye ayrılan 61 yaşındaki Recep Adamoğlu, evinde ölü bulundu. İstanbul’da yaşayan oğlunun telefonla ulaşamadığı Recep Adamoğlu’nun evine giden polis ekipleri, çilingir yardımı ile evi açtıklarında Adamoğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı.
Olay, Orhangazi Muradiye Mahallesi Alper Sokak’taki bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Orhangazi Belediyesi’nde uzun yıllar muhasebe bölümünde çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Recep Adamoğlu’ndan haber alamayan oğlu, durumu Orhangazi’de yaşayan ablasına bildirdi. Recep Adamoğlu’nun evine gelen kızı da kendisine ulaşamayınca ve kapı açılmayınca, durumu polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen polis ekipleri çilingir yardımı ile kapıyı açtıklarında Recep Adamoğlu’nun cansız bedeni ile karşılaştı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen 2 çocuk babası Adamoğlu’nun cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Recep Adamoğlu’nun eşinin bir süreliğine İstanbul’da yaşayan oğlunun yanına gittiği ve Adamoğlu’nun evinde bir süredir yalnız kaldığı belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.