İBT WEB

Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.06.2021 - 15:59, Güncelleme: 04.06.2021 - 15:59 1491+ kez okundu.
 

Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı

Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı

Kırıkhan Belediye Meclisi 2021 yılı Haziran ayı olağan toplantısını Meclis Başkan Vekili Ahmet Terzioğlu Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün Şehitlerimiz için saygı duruşunun yapılıp Fatiha Suresinin okunması ile başladı. Toplantının gündemde ki maddeler görüşülüp karara bağlandı. Toplantı dilek ve temennilerin görüşülmesi ile sona erdi.
Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı

href="https://www.blokhaber.com/ara?q=Kırıkhan Belediye " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kırıkhan Belediye Meclisi 2021 yılı Haziran ayı olağan toplantısını Meclis Başkan Vekili

href="https://www.blokhaber.com/ara?q=Ahmet Terzioğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ahmet Terzioğlu Başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün Şehitlerimiz için

saygı duruşunun yapılıp Fatiha Suresinin okunması ile başladı.

Toplantının gündemde ki maddeler görüşülüp karara bağlandı.

Toplantı dilek ve temennilerin görüşülmesi ile sona erdi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.