İBT WEB

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 15:19, Güncelleme: 01.03.2021 - 16:26 2884+ kez okundu.
 

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, yarın deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmanda siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde kondisyon ve taktik çalışması yaptı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamalar, tam sahada oynanan taktik maçı ve şut çalışması ile tamamlandı. Kartal, Süper Lig’in 28. haftasında, yarın Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün saat 16.00’da özel uçakla Malatya’ya giderek kampa girecek.
Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, yarın deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmanda siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde kondisyon ve taktik çalışması yaptı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamalar, tam sahada oynanan taktik maçı ve şut çalışması ile tamamlandı.
Kartal, Süper Lig’in 28. haftasında, yarın Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün saat 16.00’da özel uçakla Malatya’ya giderek kampa girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.