İBT WEB

Beytüşşebap’ta Trafik Haftası etkinlikleri

Genel 06.05.2020 - 08:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1958+ kez okundu.
 

Beytüşşebap’ta Trafik Haftası etkinlikleri

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde emniyet ve jandarma ekipleri tarafından Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara broşür dağıtıldı. Beytüşşebap’ta emniyet ve jandarma ekipleri, ilçe genelinde bulunan farklı uygulama noktalarında Trafik Haftası münasebetiyle sürücüleri bilgilendirerek broşür ve afiş dağıttı. İlçe merkez ve köylerindeki trafik ekipleri sürücüleri durdurarak emniyet kemeri önemini anlattı. Durdurulan araçlarda uygun mesafe korunarak rutin kontroller yapıldıktan sonra sürücülere trafik kurallarının olduğu bilgi notları verildi. Sürücülerden Abdullah Adıyaman ekiplerin Trafik Haftasını kutladı. Adıyaman, "Güvenliğimiz için gece gündüz yollarda çalışan tüm birimlerimize çok teşekkür ederim. Trafik Haftası nedeniyle bize bilgi notları verildi, emniyet kemerinin önemi anlatıldı. Bu tür uygulamalar sayesinde inşallah kaza riski azalır" dedi.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde emniyet ve jandarma ekipleri tarafından Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara broşür dağıtıldı.
Beytüşşebap’ta emniyet ve jandarma ekipleri, ilçe genelinde bulunan farklı uygulama noktalarında Trafik Haftası münasebetiyle sürücüleri bilgilendirerek broşür ve afiş dağıttı. İlçe merkez ve köylerindeki trafik ekipleri sürücüleri durdurarak emniyet kemeri önemini anlattı. Durdurulan araçlarda uygun mesafe korunarak rutin kontroller yapıldıktan sonra sürücülere trafik kurallarının olduğu bilgi notları verildi.
Sürücülerden Abdullah Adıyaman ekiplerin Trafik Haftasını kutladı. Adıyaman, "Güvenliğimiz için gece gündüz yollarda çalışan tüm birimlerimize çok teşekkür ederim. Trafik Haftası nedeniyle bize bilgi notları verildi, emniyet kemerinin önemi anlatıldı. Bu tür uygulamalar sayesinde inşallah kaza riski azalır" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.