İBT WEB

Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası heyecanı başlıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 20:03, Güncelleme: 28.04.2022 - 17:03 2135+ kez okundu.
 

Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası heyecanı başlıyor

Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası heyecanı başlıyor

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yarın başlayacak ve 1 Mayıs tarihinde sona erecek Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi 8 kadın ve 7 erkek judocu ile temsil edecek.Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası yarın Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da başlayacak. Türkiye bu organizasyonda 8 kadın ve 7 erkek judocu ile tatamide madalya mücadelesi yapacak. 40 ülkeden 154’ü kadın ve 207’si erkek judokanın kayıt yaptırdığı şampiyonada ay-yıldızlı judogileri giyecek sporcuların maç programı şöyle:YarınKadınlar: 48 Kiloda Sıla Ersin, Merve Azak, 57 Kiloda Hasret BozkurtErkekler: 60 Kiloda Mihraç Akkuş,66 Kiloda Ejder Toktay30 Nisan CumartesiKadınlar: 63 Kiloda Ayten Yeksan, 70 Kiloda Minel Akdeniz, Fidan ÖgelErkekler: 73 Kiloda Umalt Demirel, 81 Kiloda Vedat Albayrak1 Mayıs PazarKadınlar: 78 Kiloda Hilal Öztürk, Sebile AkbulutErkekler: 90 Kiloda Mihael Zgank, Ömer Kemal Aydın, +100 Kiloda Munir Ertuğ
Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası heyecanı başlıyor
Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yarın başlayacak ve 1 Mayıs tarihinde sona erecek Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi 8 kadın ve 7 erkek judocu ile temsil edecek.
Büyükler Avrupa Judo Şampiyonası yarın Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da başlayacak. Türkiye bu organizasyonda 8 kadın ve 7 erkek judocu ile tatamide madalya mücadelesi yapacak. 40 ülkeden 154’ü kadın ve 207’si erkek judokanın kayıt yaptırdığı şampiyonada ay-yıldızlı judogileri giyecek sporcuların maç programı şöyle:

Yarın
Kadınlar: 48 Kiloda Sıla Ersin, Merve Azak, 57 Kiloda Hasret Bozkurt
Erkekler: 60 Kiloda Mihraç Akkuş,66 Kiloda Ejder Toktay

30 Nisan Cumartesi
Kadınlar: 63 Kiloda Ayten Yeksan, 70 Kiloda Minel Akdeniz, Fidan Ögel
Erkekler: 73 Kiloda Umalt Demirel, 81 Kiloda Vedat Albayrak

1 Mayıs Pazar
Kadınlar: 78 Kiloda Hilal Öztürk, Sebile Akbulut
Erkekler: 90 Kiloda Mihael Zgank, Ömer Kemal Aydın, +100 Kiloda Munir Ertuğ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.