İBT WEB

Büyükşehir 42 Evler Camii'nin dış cephesini yeniledi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 31.12.2021 - 09:28, Güncelleme: 31.12.2021 - 09:28 973+ kez okundu.
 

Büyükşehir 42 Evler Camii'nin dış cephesini yeniledi

Büyükşehir 42 Evler Camii'nin dış cephesini yeniledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanı camilerin eksiklerini ve malzeme ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde gidererek, güzel bir görünüme kavuşturuyor. Bu kapsamda, İzmit Körfez Mahallesi (42 Evler) Camii’nin dış cephesi ve minaresi boyandı, çevre temizliği ve düzenlemesi gerçekleştirildi. Kırsal mahalleler başta olmak üzere ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni yapılan camilere malzeme desteğinde bulunuyor ve ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde karşılıyor. CAMİ PIRIL PIRIL OLDU İzmit 42 Evler Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin talebi üzerine, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, camide keşif çalışması yaptı. Hava koşulları nedeniyle caminin zamanla yıpranan dış cephesi ve minaresi, Büyükşehir ekiplerince boyandı. Boya ve işçiliği Büyükşehir tarafından karşılanan cami, ayrıca çevre düzenlemesi ve temizliği de yapılarak, güzel bir görünüme kavuşturuldu. Cami cemaati, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. “TAHİR BAŞKANIMIZ, BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMİYOR” Daha önce iki dönem muhtarlık görevinde bulunan ve üç dönemdir 42 Evler Camii Dernek Başkanı olan Hüseyin Balkaya, caminin dış cephesinin ve minaresinin boyanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin camiye hem boya malzemesi verdiğini hem de işçiliğini yaptığını belirten Balkaya, “Camimiz, dış cephe ve minare boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca çevre düzenlemesi ve temizliği de yapıldı. Cemaatimiz de çok memnun kaldı. Tahir Büyükakın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bir dediğimizi iki etmiyor. Bütün taleplerimizi karşılıyor. Şu anda çok önemli bir eksiğimiz yok. Olduğu zaman da Büyükşehir Belediyemiz bir adım yakınımızda, her zaman ulaşabiliyoruz.” diye konuştu. AVLUYA DEV ŞEMSİYE KONULMUŞTU Balkaya, yaklaşık bir yıl önce Büyükşehir Belediyesince, caminin avlusuna dev bir şemsiye desteğinde bulunulduğunu da anımsatarak, “Özellikle yağışlı ve güneşli havalarda, cemaatimiz dışarıda Cuma namazlarını rahatça eda edebiliyor. Cenaze namazlarında çok faydası oluyor” dedi. “BÜYÜKŞEHİR’İN ÇEVREYE DUYARLI HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ” Cami cemaatinden ve mahalle sakinlerinden Hamza Dağdelen ise Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle çevreye duyarlı hizmetlerinden dolayı memnun olduklarını söyledi. “Camimize verdiği destekten ve mahallemize olan ilgi ve alakasından dolayı dolayı Tahir Büyükakın hocamıza çok teşekkür ediyorum.” ifadesini kullanan Dağdelen, “Desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Çok memnunuz. Camimizin boyası, çevre düzenlemesi ve temizliği yapıldı. Camimiz pırıl pırıl oldu. Başkanımıza başarılarının devamını diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu. Cami cemaatinden Mümtaz Özsoy ve Fikret Topçu da caminin güzel bir görünüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne ve ekiplerine teşekkür etti.
Büyükşehir 42 Evler Camii'nin dış cephesini yeniledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanı camilerin eksiklerini ve malzeme ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde gidererek, güzel bir görünüme kavuşturuyor. Bu kapsamda, İzmit Körfez Mahallesi (42 Evler) Camii’nin dış cephesi ve minaresi boyandı, çevre temizliği ve düzenlemesi gerçekleştirildi. Kırsal mahalleler başta olmak üzere ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni yapılan camilere malzeme desteğinde bulunuyor ve ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde karşılıyor.

CAMİ PIRIL PIRIL OLDU

İzmit 42 Evler Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin talebi üzerine, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, camide keşif çalışması yaptı. Hava koşulları nedeniyle caminin zamanla yıpranan dış cephesi ve minaresi, Büyükşehir ekiplerince boyandı. Boya ve işçiliği Büyükşehir tarafından karşılanan cami, ayrıca çevre düzenlemesi ve temizliği de yapılarak, güzel bir görünüme kavuşturuldu. Cami cemaati, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

“TAHİR BAŞKANIMIZ, BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMİYOR”

Daha önce iki dönem muhtarlık görevinde bulunan ve üç dönemdir 42 Evler Camii Dernek Başkanı olan Hüseyin Balkaya, caminin dış cephesinin ve minaresinin boyanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin camiye hem boya malzemesi verdiğini hem de işçiliğini yaptığını belirten Balkaya, “Camimiz, dış cephe ve minare boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca çevre düzenlemesi ve temizliği de yapıldı. Cemaatimiz de çok memnun kaldı. Tahir Büyükakın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bir dediğimizi iki etmiyor. Bütün taleplerimizi karşılıyor. Şu anda çok önemli bir eksiğimiz yok. Olduğu zaman da Büyükşehir Belediyemiz bir adım yakınımızda, her zaman ulaşabiliyoruz.” diye konuştu.

AVLUYA DEV ŞEMSİYE KONULMUŞTU

Balkaya, yaklaşık bir yıl önce Büyükşehir Belediyesince, caminin avlusuna dev bir şemsiye desteğinde bulunulduğunu da anımsatarak, “Özellikle yağışlı ve güneşli havalarda, cemaatimiz dışarıda Cuma namazlarını rahatça eda edebiliyor. Cenaze namazlarında çok faydası oluyor” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR’İN ÇEVREYE DUYARLI HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ”

Cami cemaatinden ve mahalle sakinlerinden Hamza Dağdelen ise Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle çevreye duyarlı hizmetlerinden dolayı memnun olduklarını söyledi. “Camimize verdiği destekten ve mahallemize olan ilgi ve alakasından dolayı dolayı Tahir Büyükakın hocamıza çok teşekkür ediyorum.” ifadesini kullanan Dağdelen, “Desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Çok memnunuz. Camimizin boyası, çevre düzenlemesi ve temizliği yapıldı. Camimiz pırıl pırıl oldu. Başkanımıza başarılarının devamını diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu. Cami cemaatinden Mümtaz Özsoy ve Fikret Topçu da caminin güzel bir görünüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne ve ekiplerine teşekkür etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.