İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NDE YARIN

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.12.2021 - 13:15, Güncelleme: 02.12.2021 - 13:15 1272+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NDE YARIN

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NDE YARIN

Saat: 11.00 (Erenköy Mahallesi Talas Bulvarı) Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever Ali Rıza Özderici ile eşi Besime Özderici işbirliği ile hayata geçirilen Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Eğitim Öğretim Başlangıcı ve Tanıtım Töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir. Saat: 14.00 (Kayseri Dünya Ticaret Merkezi) Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum yazar, şair ve düşünür Sezai Karakoç anısına düzenlenen Kayseri 4. Kitap Fuarı Açılış Töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir. Saat: 19.00 (Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı) Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenecek olan Metin Şentürk konseri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NDE YARIN

Saat: 11.00 (Erenköy Mahallesi Talas Bulvarı)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever Ali Rıza Özderici ile eşi Besime Özderici işbirliği ile hayata geçirilen Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Eğitim Öğretim Başlangıcı ve Tanıtım Töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Saat: 14.00 ( Kayseri Dünya Ticaret Merkezi)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum yazar, şair ve düşünür Sezai Karakoç anısına düzenlenen Kayseri 4. Kitap Fuarı Açılış Töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Saat: 19.00 ( Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenecek olan Metin Şentürk konseri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.